taniaaa parašė:
Na va prisiduodu ir aš. Jau supuoju savo leliuka.Svoris 3490 g. ugis 52 cm. Vakar naktį perkėlė į gimdikla, bet veiksmas vyko gan lėtai iki ryto prasikankinau su …
Sveikinimai! Aukit, stiprekit ??
taniaaa parašė:
Na va prisiduodu ir aš. Jau supuoju savo leliuka.Svoris 3490 g. ugis 52 cm. Vakar naktį perkėlė į gimdikla, bet veiksmas vyko gan lėtai iki ryto prasikankinau su …
Sveikinimai! Aukit, stiprekit ??
taniaaa parašė:
Sveikinu!!:)))
taniaaa parašė:
Sveikinimai!!!
taniaaa parašė:
Sveikinimai
Gaikunas parašė:
Tai tiesiog turbut pasisaugoti ir tiek ir laukti tikru zenklu, nes jei ne apziura as sau ramiai ir buciau laukus termino. O dabar gydytoja ir ismuse is veziu pasaky…
tai man 35sav ir gimdos kakleli pazejo sako labai suminkstejas gali nesulaukti balandzio saugokis laikyk kojas suspudus magnis lovos rezimas, tai va Siaip biski panika bent dvi savaites istemti dar, nes vakarais tai spzmuoja gerai pilvo apacioj, o. dar kai pasake, kad ansciau gimdysiu tai ir kiekvienas spazmas einu i wc zeti ar niekas nevyksta
Leoau parašė:
tai man 35sav ir gimdos kakleli pazejo sako labai suminkstejas gali nesulaukti balandzio saugokis laikyk kojas suspudus magnis lovos rezimas, tai va Siaip biski pan…
Man 34 sav kamštis išėjo ir Kaklelis sutrumpėjo, suminkštėjo. Gydytojai sakė bus labai gerai, jei isvaiksciosi 2-3 sav. Irgi užeidavo saremiai. Bet dabar jau 37+5
aišku, iki 37 sav gulėjau ir matavausi spaudimą. Dabar suėjus 37 sav psichologiškai lengviau, pajudu vis. Nepergyvenkit, kiekviena aišku skirtinga, prisižiūrėsit, lovos rezimas, nieko nekelti, rankų nekilnoti ir viskas bus gerai
taniaaa parašė:
Sveikinimai didziausi
loretukass parašė:
busimos mamytes,pas mane toks klausimas ar gali but taip kad biskuti nubego vandienis ir jausmas kad vis kaskas lasa,bet taip viskas ramu,, pas mane visi nestumai b…
Taip gali laseti ir gali ne iš karto nubėgti pilnai vandenys, tik manau reiktų gyd. apžiūros jei vandenys bėga ?
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai