Žieminė_fėja parašė:
Na jei privačiai, tada tikiu![]()
Labai tikiuosi :))
Žieminė_fėja parašė:
Na jei privačiai, tada tikiu![]()
Labai tikiuosi :))
Žieminė_fėja parašė:
Labai nedaug liko, bet tikiu, kad labai jau norisi susitikti![]()
Laikau kumštukus
, nesinorėtų ilgai pernešiot
Gentra parašė:
As vaziuosiu rytoj i Santaras, jei nieko, tada atvaziuoti pirmadieni ir tikrai jau neisleis...
O rytoj vazuojat siap i ligonine ar kaz ka jau jauciat?
Atene_S parašė:
Del svorio, tai mano pirmagimis paskutini menesi kas savaite priaugdavo po 250gramuir jie ten apytiksliai pasako, tai nesijaudinkit labai, maniski pranasavo 350…
Na taip mažiukai į nėštumo gala priauga po 250g į savaite :)) mano mažoji bus kleckiukas :)) pirmoji dukryte gimė 3.400 kg ir 54cm ūgio
Katenka Katenka parašė:
O rytoj vazuojat siap i ligonine ar kaz ka jau jauciat?
Akusere uzrase mano kortelej, kad jei nieko iki 9 d. Vaziuoti i ligonine patikrinimui
Nastya parašė:
Noriu paklausti, gal kurioms gydytoja pasake pagirdyt vaika vandenuku virintu? Mus sian pirma karta apziurejo ir pasake kad odyte nelabai grazi ir vaikui truksta va…
O Dievuliau keiskit gydytoja gal?jug mp jei maitinat nereik vandens ten 80% vanduo
Gal kas nors turėjot/turit bėdų su aukštu kraujospūdžiu?
Pragulėjau Klinikose kelias paras, baltymo rado nedaug, tad konstatavo nėščiosios hipertenziją, bet liepė sekt namie spaudimą ir gert vaistus. Nuo šiandien vėl šoktelėjęs spaudimas net ir geriant vaistus. Nebežinau jau, baisu, kad tos preklampsijos nebūtų.. Vaje vaje, ant nėštumo galo įvairiausių nuotykių.
Verkt norisi.
Emily4 parašė:
Pragulėjau Klinikose kelias paras, baltymo rado nedaug, tad konstatavo nėščiosios …
Pas mane buvo aukštas spaudimas, 150/100, geriau dopegyt, kai užkirsti, bet tie vaistai man numusdavo po kokių 3-4val spaudimą. Dar man padėjo krapų vaisių arbata, jos isgeriu po porą puodelių per dieną. Dabar lyg ir normaliai. Bet mane neramina tas baltymas (pas mane jo nebuvo)... O rankos kojos tinsta?
Viki11 parašė:
Laikau kumštukus, nesinorėtų ilgai pernešiot
![]()
![]()
Aha, man irgi
Emily4 parašė:
Pragulėjau Klinikose kelias paras, baltymo rado nedaug, tad konstatavo nėščiosios …
Awrytia parašė:
Pas mane buvo aukštas spaudimas, 150/100, geriau dopegyt, kai užkirsti, bet tie vaistai man numusdavo po kokių 3-4val spaudimą. Dar man padėjo krapų vaisių arbata, …
O kiek baltymo rado, jei nepaslaptis?
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai