RutVys parašė:
Man tokios pat, apziurejo antrad.gyd sake viskas normaliai, kvapo nera, tai ir puiku![]()
Aš antradienį eisiu pas gydytoją, ims tepineli dėl streptokoko, tai irgi paklausiu. Gal kas planuojate gimdyti vgn?
RutVys parašė:
Man tokios pat, apziurejo antrad.gyd sake viskas normaliai, kvapo nera, tai ir puiku![]()
Aš antradienį eisiu pas gydytoją, ims tepineli dėl streptokoko, tai irgi paklausiu. Gal kas planuojate gimdyti vgn?
As tai niekaip nesusiruosiu net kraitelio susipirkt. Va nusipirkau tik keleta sliauztu i ligonine, bet kadangi internetu pirkau, man kazkokie didoki atrodo, gal dar mazesnio dydzio reiktu, na dar i vaistine nuejau, nusipirkau tas visas sauskelnias suaugusiuju ir pns... ir visas pasiruosimas baigesi
egls parašė:
As pirmaja gimdziau, tikriausiai ir antra gimdysiu... man ramiau kai jau mazdaug zinoma
.
Skorpijo parašė:
As pirmaja gimdziau, tikriausiai ir antra gimdysiu... man ramiau kai jau mazdaug zinoma.
Aš irgi ten planuoju, labai įdomu kaip su palatomis, vis paskaitau kad sudėtinga gauti pagerintos buities palatą jei nėra pažįstamų 🙄🤔
egls parašė:
As planuoju, tikiuosi speti jei kartais prasidetu gimdymas namie
iki VGN 70km...
Skorpijo parašė:
As tai niekaip nesusiruosiu net kraitelio susipirkt. Va nusipirkau tik keleta sliauztu i ligonine, bet kadangi internetu pirkau, man kazkokie didoki atrodo, gal dar…
Tai žinokite pas mane tašė į palatą, tai vien iklotai,paklotai,pampersai 😁😁 reikia užsakyti viska maitinimui dar. Žodžiu trūksta visko nemažai 😁
RutVys parašė:
As planuoju, tikiuosi speti jei kartais prasidetu gimdymas namieiki VGN 70km...
Geras🙂 o aš panikuoju dėl 7 KM 😅 nuo realiai neįsivaizduoju kaip viskas vyksta. Bijau atrodo ir į parduotuve nueiti kad kokie vandenys nenubegtu kaip per filmus🤔😁😁
egls parašė:
Geras🙂 o aš panikuoju dėl 7 KM 😅 nuo realiai neįsivaizduoju kaip viskas vyksta. Bijau atrodo ir į parduotuve nueiti kad kokie vandenys nenubegtu kaip per filmus🤔😁😁…
Mums irgi 50km...tai panika šioke tokia..nežinosi ...
vienoms taip greit viskas vyksta,kitoms tenka palaukti,pasikankinti🤔🤔
egls parašė:
Aš irgi ten planuoju, labai įdomu kaip su palatomis, vis paskaitau kad sudėtinga gauti pagerintos buities palatą jei nėra pažįstamų 🙄🤔
Gali but, as gavau privacia palata, bet be duso ir wc, na patogiau butu buve jei viskas butu buve palatoj, bet tada visiskai nesureiksminau... santariskese gali gaut privacia, kuri kainuos kaip viesbutis, 100e uz para. Na tiesa pasakius, tokiu pinigu man gaila
, bet is kitos puses i sanatriskes noreciau, kad jei neduok D komplikacijos vaikui, vistiek veza i santariskes. Tai dar siek tiek dvejonese. Ir beje net gimdyklos gali labai skirtis vgn, as is patologinio nusileidau dar su viena moterim, mums kartu prasidejo veikla, tik ji jau kauke is skausmo, as dar labai normaliai, nestipriais skausmais. Ir jos susiziurejo korteles ir nezinau pagal ka nusprende, bet ja nusiunte i didele gimdykla su dusu ir patogia kusete, o mane be nieko, vos poros kv gimdykla su taburete, tai vargsas mano vyras 23val prasedejo ant tos taburetes
. O ji jau jau pagimde po keliu valandu
kiek supratau
.
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
Tą ju…