Tina40 parašė:
Zynokit puikiai😊. Sako kad neprisikalbeti. Daug gyditoju aplankėm kol kas viskas labai gerai. Netgi judam į priekį per greitai. Na bus matyti kai paaugsim. Va ko ma…
O kiek laimės!!!
Tina40 parašė:
Zynokit puikiai😊. Sako kad neprisikalbeti. Daug gyditoju aplankėm kol kas viskas labai gerai. Netgi judam į priekį per greitai. Na bus matyti kai paaugsim. Va ko ma…
O kiek laimės!!!
Tina40 parašė:
koks fainuolis! 🥰 Sitas leidinys matau populiarus tarp geguziuku 😂😂😂 mes irgi skaitom 😂 Labai dziaugiuos, kad taip gerai viskas Jums
Ai ten buvo baimes, kad nebekelia galvos, bet labai greit susitvarkem
Tai viskas gerai, dabar kaip kulverstukas ant zemes po visus namus vartos 😂😂 nu bent jau nebepyksta, kai ant pilvo buna 😂
Women. parašė:
koks fainuolis! 🥰 Sitas leidinys matau populiarus tarp geguziuku 😂😂😂 mes irgi skaitom 😂 Labai dziaugiuos, kad taip gerai viskas JumsAi ten buvo baimes, kad nebe…
Kas per skaitinys? :))
justė. parašė:
Kas per skaitinys? :))
Ten zaislas laikrastis 😂 toks kur ceza 😂
Women. parašė:
Ten zaislas laikrastis 😂 toks kur ceza 😂
Kur gaut toki?🙂
Wizer parašė:
Kur gaut toki?🙂
Įveskite google "laikraštis kūdikiams" tikrai išmes, jau pati domėjausi
Wizer parašė:
Kur gaut toki?🙂
Aš knigyne pirkau. Bet rašoma tik anglų kalba. Bet mintis Tesiog traskejime
Highlander parašė:
Sveiki, mūsų vaikai tą patį laikraštuką skaito, mums pats mylimiausias žaisliukas, kai įsiskaito, tai spėju ir valgyt padaryti, ir pasitvarkyti![]()
Ačiū Jums labai. Na mūsų maziukas kažkiek tik glamzo ji. Pyktį pradeda ant jo. Man toks jausmas kad jam per daug traska😁
justė. parašė:
O kiek laimės!!!
Šiaip pas mane dienos švieselės ištisai linksmas💕
Women. parašė:
koks fainuolis! 🥰 Sitas leidinys matau populiarus tarp geguziuku 😂😂😂 mes irgi skaitom 😂 Labai dziaugiuos, kad taip gerai viskas JumsAi ten buvo baimes, kad nebe…
Va kaip smagu girdėti jog pramogauja 😊. O aš mąstau leisti ant grindų vaiką ar ne nes pas mane plytelės visur ir nzn bijau net patiesus koki kilimuka.
Dėl laikraštuką tai daug kas turi. Maniškiai per triukšmingas jis
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai