Women. parašė:
Galit tiesiog padalint i du kartus doze, duot po 3 lasiukus du kartus. O jeigu yra pasireiske kazkokie disbakteriozes pozymiai, tai ir didesne doze geruju bakteriju…
Labai aciu 💖
Women. parašė:
Galit tiesiog padalint i du kartus doze, duot po 3 lasiukus du kartus. O jeigu yra pasireiske kazkokie disbakteriozes pozymiai, tai ir didesne doze geruju bakteriju…
Labai aciu 💖
kiski5 parašė:
Na va, gavau tas Reima pirštines 🙂 Tai Tassu 1 dydis geras, Nouto norisi 0.
Aciu, kad pasidalinot, reikes demesi i dydi tikrai reiskia atkreipti :/
kiski5 parašė:
Visada prašom! Tik Nouto 0 man atrodo išvis nebūna 🤷♀️
As dabar ziuriu oficialiam puslapi, nes norejau pirkt ote, tai ju mazesnio uz 2 nera :/ Ziaaauriai gaila
Women. parašė:
As dabar ziuriu oficialiam puslapi, nes norejau pirkt ote, tai ju mazesnio uz 2 nera :/ Ziaaauriai gaila
Va, va, idomiai ten 😕 Aš pasilikau Tassu 1 dydį rožines👌
kiski5 parašė:
Va, va, idomiai ten 😕 Aš pasilikau Tassu 1 dydį rožines👌
As manau irgi sitas pirksiu tada.. Reiks vel akciju laukt 🤦♀️🤣
Sumažinau vieną maitinimą mp mazgei, dabar eina trečia diena ir vienos krūties jau pasijautė truputį toks jausmas, tarsi truputį maudžia. Kažin per kiek laiko prisitaiko prie naujo ritmo pieno gamyba? Bikau, kad nepasidarytų kokia bėda. Nors nekieta, nėr taip kad skauda at nepakenčiama, tiesiog toks lengvas maudimas, tempimas. Gal kuri susidūrėt? Ar taip turi būt?🙊
justė. parašė:
Sumažinau vieną maitinimą mp mazgei, dabar eina trečia diena ir vienos krūties jau pasijautė truputį toks jausmas, tarsi truputį maudžia. Kažin per kiek laiko prisi…
gal pabandykit lasiuka nutraukt su rankom? Nu kad maudimo nebutu? :/ Net nezinau, ka patart :/ Siaip kiek skaicius, tai greit prisitaiko krutys. Aisku visoms labai skirtingai, man net isleidus vaika i darzeli ir visa diena nemaitinant nieko nesijaute, bet kelis kartus buvo taip, kad nakti miegodama uzspaudziau ir tada zveriiiskas skausmas buvo, bet per diena kazkaip susitvarkydavau
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai