vaivaidusia parašė:
Va va, panešiojimas porą minučių man jau reiškia minimum nemiegota valanda 🙈😁
Tada bėda 🤭 nes aš tai iškart toliau miegu. Bet tų prabudimu, tai būna vienas arba išvis nebūna. Bent jau man naktinių nutraukimas buvo visai nebaisus
vaivaidusia parašė:
Va va, panešiojimas porą minučių man jau reiškia minimum nemiegota valanda 🙈😁
Tada bėda 🤭 nes aš tai iškart toliau miegu. Bet tų prabudimu, tai būna vienas arba išvis nebūna. Bent jau man naktinių nutraukimas buvo visai nebaisus
vaivaidusia parašė:
Ar jau buvot vizitui? Mūsiškis vakar dalį priekinio krisdamas nusiskėlė, šiandien buvom pas gydytojus, pažiūrėjo, kad nervo nesiekia ir liepė stebėti, ar dantis nep…
Musu vizitas rugpjucio 6
Vikute12 parašė:
Sveikos kas gali but čia? Nugara ir pilvas taip tik
Manau nuotraukos neikelet
Aš irgi galvojau kaip užmigs gi visad valgant užmiega. O vat ir nebuvo bėdų jokių. Kelias dienas kartojau kad baigiasi pienelis ir jo nebebus. Paskutini kartą pasakėm ate ate ir VISKAS, nebereikėjo. O naktimis kai keldavos sakiau nėra, išgėrei prieš miegą. Ir krisdavo toliau miegot.
O kad su wc būtų taip paprasta...
O mamos, ar jau yra vaikučių kurie turi visus išdygusius dantukus?
Kanele parašė:
Aš irgi galvojau kaip užmigs gi visad valgant užmiega. O vat ir nebuvo bėdų jokių. Kelias dienas kartojau kad baigiasi pienelis ir jo nebebus. Paskutini kartą pasak…
Mums trūksta tik tų pačių paskutinių krūminių, kur apie antrus metus išdygsta. O šiaip visi kiti jau yra.
Kanele parašė:
Aš irgi galvojau kaip užmigs gi visad valgant užmiega. O vat ir nebuvo bėdų jokių. Kelias dienas kartojau kad baigiasi pienelis ir jo nebebus. Paskutini kartą pasak…
Mano mergytei paskutinis 20tas prasikale per velykas. O su puoduku ir mum nekas
Kanele parašė:
Wow! Kaip lengvai! O kaip jus einat miegoti? Negi taip negavęs pienuko ramiai sau užmiega? 🙃 Aš tai 5-ta diena ant rankų sūpuoju kol užmiega.. visko buvo, ašarų, ilgu ir trumpų migdymu.. 🤦🏻♀️ Irgi sakau kad pienuko nebera..
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai