AistePaistee parašė:
Uchhhh skanaus!!!!!!! Ir aš panorau keptų bulvių, dar + rauginti agurkai močiutės....... 😁 Beje, mamos, kaip jums su dešinio šono skausmu, labai diskomfortas, ar at…
O miegat su nesciosios pagalve ar be? As nesciosios pagalves nepirkau, nes iki pat 8 men pabaigos miegojau gerai. Pries pora savaiciu naktim pradejo skaudet tiek abu sonai (priklausomai ant kurio guliu) tiek nugara iki tokio lygio, kad atsibusdavau ir kas 5 min reikedavo keist padeti, nebegaledau uzmigt. Tai dabar miegu su dviem pagalvem po galva ir su zindymo pagalve po nugara. Kadangi ji tokia lenkta, tai pasisukus ant sono jos galai prilaiko/pakelia pilva ir issimiegu labai gerai - niekur neskauda. Pabandykit, gal ir jums pasiteisins.
Karolina401 parašė:
Taupios jus ant rubu, as tai taip nemoku 🙈 Gal kad mano drabuziai nelabai nestumui tiko 😅 Per si laikotarpi pirkau spec dzinsus, tympas ir pora pedkelniu. Po to is …
As irgi pirkau pakankamai, nes bent jau kelnes, kurias turejau iki nestumo, pradejo spaust jau nuo 2-o nestumo menesio. O ir siaip svoris greit augo - dabar esu +20 kg
Tai teko pirkt dvejus dzinsus, vienas "kostiumines" kelnes i ofisa, pora paprastu nesciuju maikuciu trumpom rankovem, pora ilgom rankovem, viena suknele, pedkelnes. Nzn, jeigu buciau isejus i dekreta kaip LT pora menesiu pries gimdyma, gal buciau issivertusi ir su maziau, nes namie ar i parduotuve nesioju jau turetus treningus, bet kadangi vis dar dirbu (si savaite paskutine PAGALIAU!!!) tai reikejo tu "normalesniu" rubu. Ai, dar pirkau bliuzona su uzrasu "Best gift ever" - bet sita ne is reikalo, o siaip norejau, labai patiko
Beje, man siandien jau priespienio lasas pasirode
- vis skaitydau, kad kitoms JAU JAU, o man vis ne, tai siandien jau laimes pilnos kelnes. Zinau, kad tai nieko daug nereiskia, bet vis tiek kazkaip faina