Magdalenaa parašė:
Zinokit ir patarciau nekaitalioti, nes ant galo riebesnis pienas yra ir tiesiog sunkiau ji istraukti;) reikia kazkaip priversti istraukti, kitom padeda maitinimas a…
O gal atrasot priemoniu nuo pilvo putimo?
Magdalenaa parašė:
Zinokit ir patarciau nekaitalioti, nes ant galo riebesnis pienas yra ir tiesiog sunkiau ji istraukti;) reikia kazkaip priversti istraukti, kitom padeda maitinimas a…
Magdalenaa parašė:
Bandysim... Dabar nuo 5 valandos praktiškai tik ir zinda.... Nusnusta, pakeičiu pampi ir vėl ant papo po kone valanda... 🤔 Saldumynų kažkaip nenoriu aš, geriu vandenį, daug arbatų maitinančioms. Nes ziauriai troškina... Be mažiukės yra dar trys pas mane, bet bent tie naktį miega🙊🙂
Agnė 1 parašė:
Sveikinu🙂
Jūs kartais ne Utenoje gimėte? 🤔
Liepos mama parašė:
Jūs kartais ne Utenoje gimėte? 🤔
Oj ne Kaune
Nemaniau, kad pavydėsiu kada nors nugriaužtų spenelių 😭 pas mane jie tiek įtraukti, kad neapima sūnytis. Dėl to ligoninėje liepė maitinti švirkštuku. Dieną ok, bet naktį man širdis plyšta, kai jis ieško, glaudžiasi ir negali apimti niekaip 😭 priešpienį nuspaudžiu, labai tikiuosi prasidėjus pienui bent su antspeniais pavyks, nes dabar tik verkti noriu...
Gintarees parašė:
Biogaia bent mum nerealūs. Viską sutvarkė ir labai greit nuima pilvo pūtimą
Liepos mama parašė:
Bandysim... Dabar nuo 5 valandos praktiškai tik ir zinda.... Nusnusta, pakeičiu pampi ir vėl ant papo po kone valanda... 🤔 Saldumynų kažkaip nenoriu aš, geriu vande…
Skaitau ir prisimenu, kaip mums nutiko..
Pirmaji vaika maitinau iki 1m tai atrodo tikrai zinojau ka daryt..
Po šio gimdymo, palatoj sakau antroj dienoj, mum kazkas netaip..istisai ant krutes esu nemiegojus visa nakty, sako ir nieko reikia keisti keisti krutis kol pavalgys.nu kad ne sakau vienas maitinimas is vienos kitas is kitos, oj ne ne sako.. ok galvoju..kita diena vel tas pats ir dar blogiau.. neiskenciau vidury nakties kitai akuserei sakau kazkas netaip, vaikas rekia nenulipa nuo manes. Man jau nuo saves baisu kad maitinant uzsnusiu prispausiu, tai ka as ne taip darau. Nes ir speneliai jau kraujavao nuo nutasymo.. Ir tada sako, tu esi nepailsejus pienas niekad neuzsives !! Tai buvo auksiniai zodziai.
Sako mes misinio siulyt negalim bet jus abi turit paikseti su vaiku.sakau duokit prasau duokit viena porcija.
Pagamino man ta misinuka, pamaitinau tai suvalge kaio zveriukas alkanu alkaniausias..uzmigo ! Uzmigau ir as ! Ryte krutys ir matyt mano kunas buvo bent kiek numiges ir pienas uzsikure pilnu pajegumu
Tad siulau tikrai nesikankinti duoti kruti kai jau taso ir matot tik kad kybo padaryt puse pocijos ir leist vaikui jaustis sociam o jum pailset.
Mikkute parašė:
Skaitau ir prisimenu, kaip mums nutiko..
Pirmaji vaika maitinau iki 1m tai atrodo tikrai zinojau ka daryt..
Ačiū už palaikymą... Daviau ir aš misinuko gal pora sykiu, o dabar, bent si naktis ramiai... Valgė ir miegojo... Dabar jau krūtys atrodo sprogs, kelsiu panelyte valgyt...
Liepos mama parašė:
Ačiū už palaikymą... Daviau ir aš misinuko gal pora sykiu, o dabar, bent si naktis ramiai... Valgė ir miegojo... Dabar jau krūtys atrodo sprogs, kelsiu panelyte val…
Aigimo šuolis buvo. Užsisakė pienuko ir vėl bus ramu 😉
Amarila parašė:
Nemaniau, kad pavydėsiu kada nors nugriaužtų spenelių 😭 pas mane jie tiek įtraukti, kad neapima sūnytis. Dėl to ligoninėje liepė maitinti švirkštuku. Dieną ok, bet …
Viskas bus gerai, db pientraukiu daug dirbk, gal pavyks ištraukti juos ir galėsi maitinti be žaizdų. O jos patikėk manim ne ka geriau nei tavo bėdos 🥴
Daphne parašė:
Aigimo šuolis buvo. Užsisakė pienuko ir vėl bus ramu 😉
Tikiuosi... Labai noriu maitinti savo pieneliu... Dėl nugraužimo, siaubingas jausmas, net baisu paduoti krūtį, bet vistiek duodu ir kenčiu dantis sukandus...
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai