labaskaveiki parašė:
O yra mažiukų dar be dantukų? 🤭 nu niekaip nesulaukiam, nors atrodo visi ženklai dantų pas mus, nėra ramybės visai..🤦🏼♀️
Turim jau senokai du apačioj,ant dienų ir viršuj bus su dideliu tarpu😁kaip kempiniukė bus😁
labaskaveiki parašė:
O yra mažiukų dar be dantukų? 🤭 nu niekaip nesulaukiam, nors atrodo visi ženklai dantų pas mus, nėra ramybės visai..🤦🏼♀️
Turim jau senokai du apačioj,ant dienų ir viršuj bus su dideliu tarpu😁kaip kempiniukė bus😁
Aušrytėlė parašė:
Mes ir su dviem, pirmąjam taip pat buvo su dideliu tarpu, metams einant suvažiavi gražiai viens šalia kito😁
labaskaveiki parašė:
Neturime. Į burną eina viskas kas po ranka ( buvo atkarpa kai nebekišo, o dabar žiauriai, net palaidinę grūda, kojines...žodžiu viską kas telpa)
Smilgužė parašė:
Neturime. Į burną eina viskas kas po ranka ( buvo atkarpa kai nebekišo, o dabar žiauriai, net palaidinę grūda, kojines...žodžiu viską kas telpa)
Va va pas mus tas pats, jei nera ko po ranka tai visa ranka susikisa🤦🏼♀️
Striukytė parašė:
O mes pas gyd buvome 6 mėn, gavom skiepų ir gyd pasakė, kad dabar pasimatysime tik metukų.. kaži, ar gyd kažką praleido?
9 mėn. darys kraujo tyrimą dėl geležies, taip pat pasvers ir pamatuos.
labaskaveiki parašė:
Va va pas mus tas pats, jei nera ko po ranka tai visa ranka susikisa🤦🏼♀️
Aš įtariu pas mus jau 7-as dantukas atkeliauja, nes irgi viskas yra tiesiog draskoma 🙈 Čiulptukas visas apibraižytas nuo dantuku nes jau nebe pagal paskirti naudojamas, aš pora mėlynių nuo jo įkandimų jau turiu irgi 😁 Na ir seiletekis bele koks, o ir šiandien baisiai irzlus ir su valgiu nekazka. O taip gera buvo pailsėti po pirmųjų dantuku maratono 😁
j-o-l-k-a parašė:
Labas visoms, ar yra dar vaikučių, kurie dar neropoja, nešliaužia, patys be atramos nesėdi 🤔 mums 8 mėn ir 2 dienos ir tik vartomes ant pilvo ir atgal realiai atgal…
Tai mankštinkit namuose. Mes mankštas apskritai palankėme tik dėl to, kad parodytų, kaip vaiką namuose mankštinti. Tam reikalui Lidle įsigijom nebrangų kamuolį mankštai - tikrai pasiteisino, sąžiningai sportuojant raida buvo labai sparti.
j-o-l-k-a parašė:
Labas visoms, ar yra dar vaikučių, kurie dar neropoja, nešliaužia, patys be atramos nesėdi 🤔 mums 8 mėn ir 2 dienos ir tik vartomes ant pilvo ir atgal realiai atgal…
Maniškiui trečiadienį bus 8 mėn. Vartosi jau senokai, nes tik taip po namus keliauja, nešliaužia, neropoja, na su sėdėjimu tai jau sėdi ir gan tvirtai, nestovi, bet jau bandė vieną kartą su mano pagalba. Mum gydytoja buvo minėjus kad 8 mėn turi sėdėti, tai kaip ir viskas tvarkoj, pats dar neatsisėda.
labaskaveiki parašė:
Man jau atrodė, kad nuo 3 mėn tie dantukai lenda 🙈, bet va prieš savaitę tik jau išlindo du apačioj
charlee23 parašė:
Mes nesivartom pirmyn atgal, bet kaip fizio sake del to kad galvyte biski nuguleta del to jam taip patogu ir nera poreikio ale verstis snt pilvo. Be atramos jau sed…
j-o-l-k-a parašė:
Nesėdi, neropoja, tik šliaužia pats. Visąlaik nori būti tik ant pilvo - tai atgal (nuo pilvo ant nugaros), tėra atsivertęs kelis kartus
Lankom mankštas, viskas OK bus.
Beje, nemokamas seniai atlankėm, tai aš tiesiog papildomų nusiperkų ir tiek
labaskaveiki parašė:
Nei vieno danties
broliui tik 11 mėn. pirmas išdygo 😂 man šiaip kuo vėliau išdygs, tuo geriau 😂
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai