Šilo_uoga parašė:
Santariškese aprengė mūsų rūbeliais![]()
Apelsinų 🤭
Kaži ar kas neturi jo?
Šilo_uoga parašė:
Apelsinų 🤭
Kaži ar kas neturi jo?
KarinaBaby parašė:
Apelsinų 🤭
Kaži ar kas neturi jo?
Neveltui aš apelsinas 😂 šiaip nuo paauglystės man ta bėda aktuali, pati esu liekna, bet nu užpakalis ir šlaunys mano didžiausias kompleksas. Dabar tai iš vis. Bet nieko, nepanikuoju, tikiu kad bent jau kažkiek apmažinsiu šitą reikalą po gimdymo 💪
Šilo_uoga parašė:
Ypatingai kai tokios žiemos dabar, kad tikrai nėra šalta, jei ir užspaudžia šaltukas tai kelias dienas. Aš pirkau vokelį, bet jis nešiltas. Planuoju į vežimuką dėtis, o šiaip irgi turiu šiltą pleduką tai į jį ir įvyniosiu vaikutį einant į kiemą
Šilo_uoga parašė:
O dėl įklotų į liemenelę su pirmu vaiku ir aš neėmiau, pienas gamintis pradėjo namie. Bet su šituo nėštumu man jau dabar priešpienio nemažai yra, tai dėl visa ko įs…
Oo man po cezario praejus pusvalandziui jau skendau...ir visaa keturias dienas nespejau keisti iklotuko perslapdavo kiaurai rubai ir patalynes
Gal dabar bus jau geriau
mamazitta parašė:
O kurios turit berniukus jau, sakykit ar yra ypatinga higiena imtymios vietos nuo pat gimimo? Pamenu drauges pasakojima apie problemas berniukiskas, tai taip baisu …
Visiskai jokiu problemu
man su mergaitem kaip tik sudetingiau ten viskas atrodo
mamazitta parašė:
Oo man po cezario praejus pusvalandziui jau skendau...ir visaa keturias dienas nespejau keisti iklotuko perslapdavo kiaurai rubai ir patalynes![]()
O va cia negali zinot...man per visa laika kol zindziau ne laselis pieno neisbego pro sali...bet pamenu buvau apsirupinus, emiau i ligonine. Dabar imti neplanuoju
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai