Man pykinimas dingo apie 10 savaitę
Na, merginos, sprogstu
Ką tik viena pati suvalgiau 700 g virtų krevečių su belenkiek česnakinis batono. Jaučiu, kad naktį nemiegosiu
kirile parašė:
kiek dabar laiko toms kuriu terminas balandzio 1?![]()
Mano balandžio 5d, tai 15+5 sav
Gaila labai, bet susirgau Covidu, užsikrėčiau darbe...nors ir esu skiepyta dviem dozėm, nežinau kas būtų jei būčiau be skiepo...
Gal kuri persirgote covidu? Buvau priėmime, tai tik pasakė gert paracetamolį...bet temperatūra labai dažnai šoka iki 38, šnd jau 5 paracetamolio gėrkau, net nespėju sužiūrėt...baisiai neramu...tik rytoj galėsiu su šeimos gydytoja pakalbėt...gal kuriai taip buvo, ar nuramino gydytoja dėl vaikiuko sveikatos?
Gerda9 parašė:
Gaila labai, bet susirgau Covidu, užsikrėčiau darbe...nors ir esu skiepyta dviem dozėm, nežinau kas būtų jei būčiau be skiepo...
Labas, aš visai neseniai sirgau. Temperatūra irgi 38 buvo ir labai sunku būdavo numušti. Tai kas 4 valandas gerdavau paracetramoli jei temperatūra aukštą, ir labai daug arbatų geriau ir stengiausi kuo daugiau prakaituoti. O daktarė net kažkaip nieko ir neminejo dėl vaikelio. O aš ir pati neklausiau, nes vistiek nelabai ką ir būtų pakeitusi. Tad nesinervuok it. Gulekit, gerkit daug skysčių. Ir viskas bus gerai.
Aš šiek tiek ir nerami dar vis, nes po ligos nebuvau net pas gine, bet trečiadienį jau eisiu. Bet tikiu kad viskas gerai. Sveikit 🌸
Piktžolė parašė:
Labas, aš visai neseniai sirgau. Temperatūra irgi 38 buvo ir labai sunku būdavo numušti. Tai kas 4 valandas gerdavau paracetramoli jei temperatūra aukštą, ir labai …
Ačiū, kiek skaičiau kitam forume po covid siunčia pas genetikus...ir būsiu kaip tik 12 savaitės ultragarsą praleidus...
O jums kiek dienų laikėsi temperatūra? Baisu , kad dar nepasiekiau piko, nes tik 3 d sergu...
Gerda9 parašė:
Ačiū, kiek skaičiau kitam forume po covid siunčia pas genetikus...ir būsiu kaip tik 12 savaitės ultragarsą praleidus...
Visa savaite temperatūra turėjau, 6 diena tiktai jau susinormalizavo temperatūra. Aha mačiau ir aš tai žiūrėsiu ką man pasakys, nes dar Kolkas ant bilietenio esu, šiek tiek kosuliu kas dar likęs tai daktarė neleidžia į darbą.
Aš suprantu kad stresas yra, ir man buvo. Bet kad nervuoaites tikrai nedades gerumo.
Gerda9 parašė:
Dar neteko girdet kad kuriam leliukui butu blogai po kovido, ramybes ir sveikatos 🌹
Gerda9 parašė:
Labas. Sirgau, o gal dar sergu. Pradžioje geriau paracetamoli, neleidau temperatūrai kilti virš 38. Gydytoja sakė, kad aukšta temperatūra kenkia vaikiukui labiau, nei paracetamolio tabletė. Rekomenduojama per parą išgert iki 2 gramų, kad tai yra saugu. Gerkit daug arbatų, skysčių, muškit tik aukštą temperatūrą.
miau miau parašė:
Labas. Sirgau, o gal dar sergu. Pradžioje geriau paracetamoli, neleidau temperatūrai kilti virš 38. Gydytoja sakė, kad aukšta temperatūra kenkia vaikiukui labiau, n…
Vakar isgeriau paracetamolio 6 tabletes nuo ryto..vakare pradejau vemt, kilo temperatura...isveze i infekcine, sulasino litra skysciu ir paliko gulet...nei temperaturos atejo tikrint nieko...pradejo lb saltis krest, pasimatavau su savo termometru, rode 39,3 , tai vos paracetamolio issiprasiau...nzn pati esu slaugtoja, bet , kad taip elgsis ligoninej nesitikejau..paleido namo, sako nieko padet negaliu...isleidziant nei temperatura pamatavo , nors vel buvo sukilus, nei paracetamolio pasiule...nzn gal cia as per daug noriu...bet juk kudikis svarbu😟
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai