Dezavu323 parašė:
Maniskis kartais padauzo galva, bet matosi, kad is linksmumo taip nestipriai trenkia ir susimasto lyg![]()
Tai va, kartais atkreipia dėmesį, bet aš galiu kartoti ir "obuolys" ir kažkada atsisuks. 😁
Dezavu323 parašė:
Maniskis kartais padauzo galva, bet matosi, kad is linksmumo taip nestipriai trenkia ir susimasto lyg![]()
Tai va, kartais atkreipia dėmesį, bet aš galiu kartoti ir "obuolys" ir kažkada atsisuks. 😁
shadowcat parašė:
O akių kontaktą ilgai išlaiko, būna kad taip paspoksot į mamą/tėtį nori?
Į žaidimų aikšteles tai ir aš su mažyle neičiau, bet atsiduriam ten dėl vyresnėlės. Bet mažylei ten tikrai nėra ką veikt. Pasupu kartais, bet nelabai dar mėgsta.
Dezavu323 parašė:
Manau tiesiog linksminasi.
Man tai nervuoja, kad maniskė nenori visai savarankiškai eiti. Tik su stumduku varinėja jei bandai pastatyti, ar už rankos leisti prisilaikyti, kad eitų, tai tuoj žviegia kaip skerdžiama. Ir šiaip tokia dramaqueen. Kas ne taip tuoj žviegia. Sūnus mano buvo toks gerietis, remiakas. Nu su šita atsiimsim jaučiu su kaupu.
shadowcat parašė:
Kaip smagu buvo paskaityti visų jūsų mintis ir prošvaistes iš gyvenimo. 😊 Taip įdomu pamatyti skirtumus, pavyzdžiui, mes dar vaikų žaidimo aikštelėse nebuvome, lauk…
Maniškis irgi dar nevaikšto ir aikštelėse paleidus,tai vaje,visas murzinas palieka,bet bandau nusiteikt,kad kitaip nebus,o kol vaikščios,gali ir vasara praeit😄 O tyrinėt ir ropot jis labai mėgsta😊
Į vardą reaguoja,bet būna situacijų,kad ir nesureaguoti gali.
Dezavu323 parašė:
Manau žaidimas,maniškis irgi taip daro😄
k@mylye parašė:
Manau tiesiog linksminasi.
O pas kinezę nebuvot? Gal dar ne laikas vaikščioti dėl kažkokių priežasčių,nes mums tai sakė,kad drąsiai dar mėnesį ropot reikia,yra ką pastiprinti dar. O stumduko kol pats kambario nepereina,tai sakė nenaudoti,nes gaunasi kaip akių dūmimas,kad ale vaikšto,bet iš tikro ne ir plius priverčia kojas įsitempti.🙂
Rodo parašė:
O pas kinezę nebuvot? Gal dar ne laikas vaikščioti dėl kažkokių priežasčių,nes mums tai sakė,kad drąsiai dar mėnesį ropot reikia,yra ką pastiprinti dar. O stumduko …
Tą patį pagalvojau. Kad su vaikščiojimu kaip ir su sodinimu - geriau vėliau negu per anksti. Vertimas daryt kažko per anksti gali sužalot. Ateis savas laikas, kai pilnai pasiruoš raumenys, raiščiai - lakstys, vos spėsim gaudyt. Maniškei beje dar toli iki vaikščiojimo, gal irgi rudens sulauksim.
Beje, ne taip ir laukiu tų pirmųjų pasivaikščiojimų už rankos. Esu labai aukšta. Pirmagimė išmoko vaikščiot man šviežiai po stubiro išvaržos. Tai prisimemu skausmimgai tą ėjimą biški pasilenkus, vedantis už rankelės
eidavau kartais pritūpus. Žemesnėm mamom mačiau nereikia nei tūpt, nei lenktis.
ponia.gandriene parašė:
O akių kontaktą ilgai išlaiko, būna kad taip paspoksot į mamą/tėtį nori?
Į žaidimų aikšteles tai ir aš su mažyle neičiau, bet atsiduriam ten dėl vyresnėlės…
Mes jei papuolam i tokias tai supynes patinka, smelio dezeje kuistis ir su akmenukais zaisti. Aj nu tetis yra nuo ciuozyklos nuleides pora kartu, irgi visai patiko. Nupirkau dar maza kastuveli, grebliuka, pora formeliu tai irgi visai susidomejusi krapstosi. Na ir ziureti i kitus vaikus, cia yra max wow.
Ir kai i svecius kas su vaikais ateina, tai labai patinka jai su kitais vaikais buti
O vat suaugusiu tai neduok dieve kas parduotuveje pakalbins, taip verkt pradeda lyg pasaulio pabaiga butu 😀
Rodo parašė:
O pas kinezę nebuvot? Gal dar ne laikas vaikščioti dėl kažkokių priežasčių,nes mums tai sakė,kad drąsiai dar mėnesį ropot reikia,yra ką pastiprinti dar. O stumduko …
Nea. Nepatinka man mūsų poliklinikos kineze. Liepe būtinai siūtis ortopedinius batus, kai dar iki vaikščiojimo toli gražu buvo. Dar tada ir nesliauze net. Tai kad suabejojau jos kompetencija. Vnz tokia tarybinio palikimo.
Šiaip pas maniške visada liemuo silpnesnis. Tai gal dėl to. Pati atsisėdo irgi vėlai. Aplink baldus vaiksto labai puikiai.
Stumduką naudojame tik lauke. Gaunasi max 15 min su juo per dieną pavaiksto.
Rodo parašė:
Maniškis irgi dar nevaikšto ir aikštelėse paleidus,tai vaje,visas murzinas palieka,bet bandau nusiteikt,kad kitaip nebus,o kol vaikščios,gali ir vasara praeit😄 O ty…
As irgi stengiuos neziuret i tuos drabuzius po jos tyrinejimu. Be rankos vaiksciot jau moka, bet dar nedrasiai, drasiau jauciasi ropodama, tai pvz zaidimu aiksteleje vistiek ropoja, ypac kai kazka idomesnio pamato ir nori ten nuvaryt.
Ir ateina supratimas, kad kitaip nebus 😀
ponia.gandriene parašė:
Tą patį pagalvojau. Kad su vaikščiojimu kaip ir su sodinimu - geriau vėliau negu per anksti. Vertimas daryt kažko per anksti gali sužalot. Ateis savas laikas, kai p…
Aha,aš irgi aukšta,tai tikiu,kad bus reikalų,kai reiks už rankos vedžioti🙈
13 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai