neskiuke parašė:
Sveikos ,gavau va tokius atsakimus ... ar verta nerimauti ?
Gerkit daugiau vandens
Ketonai issiplaus greit
Tiesiog, matyt, nesurenkat pakankmai skysciu per para
neskiuke parašė:
Sveikos ,gavau va tokius atsakimus ... ar verta nerimauti ?
Gerkit daugiau vandens
Ketonai issiplaus greit
Women. parašė:
Gerkit daugiau vandensKetonai issiplaus greit
Nu su skysčiai problema man nesigeria . O hemoglobinas 141 normalu cia ?
Beje,buvo diskusija dėl folio.Genetikė man buvo sakiusi,kad galima nuo 12 sav nutraukti,bet va pas ginę kai buvau,tai sakė vartoti,nes ji ne tik dėl vaisiaus reikalinga,bet ir mūsų organizmams. Tai sakau pavartosiu. Radau dar vieną butelaitį užsilikusį,tik jau 400,prieš tai 800 vartojau.
O sekantį 18-20 sav vizitą galiu eiti arba pas ginę arba pas genetikę (kadangi vistiek mokamai vaikštau),tai nutariau vėl pas Benušienę apsilankyti
Bandysiu registruotis.
Na apturejau as sendien stresiuko, nuejau duot kraujo tyrimu o venu nera tiesiog nera per abi rankas ant tiek nuo baimes dingo, seip ne taip idure ir tik po keliu geru min pradejo begt kraujas seip ne taip pajame 4 butwliukus kraujo o man taip bloga pasidare kad ir nualpau kedei tiesiog atsijungiau tai kaip soko visos sesutes gaivint ir po nosim kiso uostit kazka ir vadeni dave gert, tai seip ne taip ataigavau bet ilgai dar bloga buvo, tai net sesutes sake tikiuosi kitas kartas bus sekmingesnis😊
Rodo parašė:
Beje,buvo diskusija dėl folio.Genetikė man buvo sakiusi,kad galima nuo 12 sav nutraukti,bet va pas ginę kai buvau,tai sakė vartoti,nes ji ne tik dėl vaisiaus reika…
As buvau šiandien tai jokiu vitaminu sakė negerti nes atsakymai geri folia irgi liepe negerti .
Karti parašė:
Merginos pirkusios iš Asos: ar jie siunčia iš UK? Kaip su mokesčiais ir siuntimu? Labai "pabrango" prekė?
Asos siunčia iš Europoje esančių sandelių, dėl to neužsideda jokie papildomi mokesčiai. Prekių siuntimas nuo 42 eur nemokamas. Be to ir prekių grąžinimas nemokamas bei labai paprastas.
neskiuke parašė:
As buvau šiandien tai jokiu vitaminu sakė negerti nes atsakymai geri folia irgi liepe negerti .
o darėtės vitaminų tyrimą?
neskiuke parašė:
Nu su skysčiai problema man nesigeria . O hemoglobinas 141 normalu cia ?
Norma
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai