ClipClop parašė:
Reaguoja normaliai, pienas gaminas iš mamos kraujo ir riebalų sankaupų, ne iš skrandžio turinio 😊
Tai aš galiu valgyt saldainius tada?😂😂😂😂
ClipClop parašė:
Reaguoja normaliai, pienas gaminas iš mamos kraujo ir riebalų sankaupų, ne iš skrandžio turinio 😊
Mardzinija parašė:
Tikiuosi greitai baigsisnes norisi biski daugiau laiko sau
db. Jei laisva minute valgio gaminimas ir apsitvarkymas , o poto jau baube princese ir laiko sau n…
Žvakutes vibrocil naudojat? Ar viburcol pastociai painioju žvakučiu ir nosies lašų pavadinimus😂
Bet pieno realiai neturi labai mažas procentas moterų...
Dėl igimtų dalyku,dėl hormonu,dėl policistiniu kaiušidžiu sindromo irgi sako kažkas su pienu būna ne to...
O aš galvoju man psichologiškai kažkas su pienu ne taip.
PVZ yra moteru kurios sako kad joms patinka žindyti,jos gauna malonuma iš to ir pan.
Aš nejaučiu jokio malonumo. Man nemalonu kai tuos spenelius tampo.plius jie vėl visi lyg per asfalta pabrūžinti...tada tas bėgantis pienas ..vis nakti ar iklotas tas iškrenta ar kas ant lovos bala...kabėjimas tas parom ant krūtines ...o aš dukrai laiko skirt negaliu nes pastoviai žindau...
Dar tas gelimas kaip adatėlėm kai pienas pasigamina...nu žodžiu.Man žindymas yra tiesiog maistas...
Gal dėl mano tokio mąstymo ir nepavyko išmaitinti dukros ilgai.bet aš realiai kitaip i ta žindyma nesugebu pasižiūrėti.
Queen11 parašė:
Žvakutes vibrocil ar viburcol naudojat?
Pastoviai painioju pavadinimus žvakučiu ir nosies lašų😂😂😂
Queen11 parašė:
Žvakutes vibrocil naudojat? Ar viburcol pastociai painioju žvakučiu ir nosies lašų pavadinimus😂
Man irgi jokio malonumo, tiesiog pareiga, maistas.
Ir tas valgymas iš papulio man jokio ryšio neužmezga.
Ir pvz kaip pamatai, kad maitina iki 4 metu kokiu, nu man nlb kažkaip atrodo.
Galit užmėtyti akmenim!
Queen11 parašė:
Aš nevalgau irgi tokiu produktu nuo kuriu pūčia pilva tai kopūstai ,ankštiniai ir pan.citrusu jokiu.
Kai paskaiciau ko nevalgot,tai man iseitu nieko nevalgyti tada 😂 nes as valgau beveik viska,ka jus isvardinot 😂
Ivgor parašė:
As savo pirmagime ismaitinau 4.5men,nes svorio nepriaugo ir pradejo valgyt tyreles pilnom porcijom ir viskas.. kaip mane visi akmenim mete,kad as nebemaitinu... Dzin,kad vaikas alkanas ,bet kaip nemaitinti 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Niekada neziurejau i maitinima krutimi kaip i kazka ipatinga.. nu gal as negera mama kad taip galvoju,bet taip yra
man svarbu vaikas pavalges ir laimingas,sveikas...
Agnė_LTU parašė:
As savo pirmagime ismaitinau 4.5men,nes svorio nepriaugo ir pradejo valgyt tyreles pilnom porcijom ir viskas.. kaip mane visi akmenim mete,kad as nebemaitinu... Dzi…
Žinoma, reikia gyvent ir auginti kaip pats galvoji tinkamai.
Queen11 parašė:
TAIP 👍😁

jau spalis, tad visos rugsėjo mėnesio mamytės čia. Laikas nuo laiko perskaitau forumą ir mamytėms, kurioms vaikiukai verkia prie krūties, ją spjauna ir meta ir spardosi ir t.t noriu rekomenduoti šiuos lašiukus. Pagrindinė veiklioji medžiaga - semetikonas. Tai kaip profilaktinės priemonė, reikia duoti prieš kiekvieną maitinimą po vieną pipetę. Mums prasidėjo diegliai nuo antros savaitės - mergytė angeliukas pavirto ir vaikį iš pragaro, visa raudona nuo verkimo, tad pagailėjau ir jos ir savęs. Po savaitės lašiukų vartojimo galiu džiaugtis jau savaitę nebeturime pilvo diegliukų ;) valgau ir pieno produktus, ir miltinius, kartais obuolį suvalgau. Mergytė papirduliuoja, net be piktumų
dar turiu mintį, gal pasidarom Messenger chatą? Būtų daug patogiau visoms bendrauti, nes man asmeniškai labai old school iš IT pusės šis forumas, per 5 metus nei kiek nepatobulintas
Ivgor parašė:
Man tai malonumas žindyt, bet ne tada kai tąso tuos papus, spjauna, nori vėl, nu tada ta nx norisi visus pasiųst 😅 bet jei gražiai tbarkingai valgo neišsidarinėjant man patinka ir tinka žindymas, bet kai žindo iki 3-4 metų tai ir aš nesuprantu 😬 aš žindysiu jei viskas bus gerai iki 6mėn, po to mažinsiu po biškį įvedinėjant maistą ir mąstau ties 8-9 mėn jau visai nutraukt žindymą, na maaaxi iki 12mėn, bet jei pasieksiu 6mėn tai bus jau gerai
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai