Cinamonė parašė:
Gaunu vaistų, kad valytusi gimda ( išaukia sarėmius ). Tai viskas sėkmingai ir skaudokai valosi 😔bet palaikys dar ligoninėje, kad pastebėti.
Linkiu greitai sustiprėti ir pamiršti. Labai ačiū, kad dalinatės.
Cinamonė parašė:
Gaunu vaistų, kad valytusi gimda ( išaukia sarėmius ). Tai viskas sėkmingai ir skaudokai valosi 😔bet palaikys dar ligoninėje, kad pastebėti.
Cinamonė parašė:
Pas mane tai keli lašiukai šv kraujo vis pasirodo...
Na tikiuosi jums greit pageres ir galesite sugrįšti namo.o dar norėjau paklausti,jums naujagimi reikejo palikti namie?Ar su savim galima paimti ?nes jeigu tarkim aš žindau tai ka daryt tokiu atveju🤯
Ayuza parašė:
Šiandien rytas prasidėjo normaliai. Valgėm gražiai kas 2-3h. O vakarop.... kai prasidėjo... realiai kas valanda ir belenkiek valgo.. dėl ko čia gali būt? :bliaunu:…
Skaičiau kad daugiau valgo 7paroj tada lyg 3-4sav ir tada po 3mėn. Arba tiesiog reikia kartais jiems to artumo daugiau
GrazinaMac parašė:
O kaip jums su MP po cezario? Kada atsirado? Nes mums jau 4 para eina, pieniuko nėra, vaiko svoris krenta, visi laksto aplink mišinukus tik siūlo, o aš jau pasimetu…
Mums šiandien irgi 4 para, pienukas jau vakar grįžus namo pradėjo gamintis manau. Nes naktį traukiau su pientraukiu tai pritraukiau. O ir krūtinė jau papilnėjo, nes prieš tai tai tokia minštutė dar buvo.
Saulela parašė:
As nesioju dirza, tai pilvas labai greit traukiasi, be to sbe dirzo labai greit nugara paskausta, tik mane neramina nepraeinantis tinimas rando vietoje. Ar taip tur…
Kokį diržą naudojat? Nes man nemažas pilvas liko ir dar užkrenta ant rando, tai ir drėksta daugiau ir šiaip greičiau paskausta maitinant vaiką tarsi nusispaudžia pilvas. O apie jugarą patyliu.. skauda ištisai beveik. Atsisėdus ir tai jaučiasi nemalonus jausmas..
monciki parašė:
Skaičiau kad daugiau valgo 7paroj tada lyg 3-4sav ir tada po 3mėn. Arba tiesiog reikia kartais jiems to artumo daugiau![]()
Aš maitinu tik sedint, nes kitaip nemoku dar. Tai nugara man irgi baisiai skauda. Dar ir po spinalines nejautros manau man skaudet gali
Mykele parašė:
Ačiū 🌻
Queen11 parašė:
Pas mane tai keli lašiukai šv kraujo vis pasirodo...
Na tikiuosi jums greit pageres ir galesite sugrįšti namo.o dar norėjau paklausti,j…
Ačiū jums🌻
Manau jūsų siituacija normali, nes nebuvo dingę tepliojimai ir staigiai negausėja to kraujo, kaip nutiko man. Gal nesigąsdinkit tada taip.
O guldo su naujagimiais , aš su mažyle, nes taip pat žindau 🙂
Smiliuke parašė:
aš turiu paprastą raciją, kuri laaabai daug neša. ir tada lonelo su kameryte, bet ji labai nedaug neša. tai naudojamės ta, kuri su kamera. daaaug ramiau mažylius st…
Aš šią pirkau. Iki 300 m veikia. Dar normaliai neišbandėm, tik šiandien gavom.
Saulela parašė:
https://pigu.lt/lt/vaikams-ir-kudikiams/kudikiu-prekes/prekes-mamoms/higienos-prekes-mamoms/dirzas-po-gimdymo-expert-babyono-511?id=27615682&mid=27042907&gc…
Blyn aš turiu nėščiai pilvukui, bet jis dabar nelabai tinka ko gero, nes užsidėjau tai kažkas ne taip.
Cinamonė parašė:
Eina sau😱na svarbu kad jūs priežiūroi ir viskas tvarkosi. Laikykitės🤗
monciki parašė:
Skaičiau kad daugiau valgo 7paroj tada lyg 3-4sav ir tada po 3mėn. Arba tiesiog reikia kartais jiems to artumo daugiau![]()
Ir mano irgi pilvas užkrenta, aš dar pati rando be veidrodžio nematau😵💫
Jo nugara mano visai pabyrėjo😢pasilenkiu ir atgal jau nebeatsilenkiu.
Knopkiukas parašė:
Oi aprašiau, o foto mobilios auklės neįdėjau🙈😂
Pasidalinkit atsiliepimais kai išbandysit
Knopkiukas parašė:
Aš šią pirkau. Iki 300 m veikia. Dar normaliai neišbandėm, tik šiandien gavom.
Ačiū 🫶!
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai