Laurut3 parašė:
Mes su gelta irgi del kraujo grupiu nesutapimo.. jau 7 para gulim.. sembuviai jau esam..😩
Ką reiškia kraujo grupių nesutapimas?
Linkiu, kad kuo greičiau išleistų namo!
Laurut3 parašė:
Mes su gelta irgi del kraujo grupiu nesutapimo.. jau 7 para gulim.. sembuviai jau esam..😩
Lavima parašė:
Kai pvz vaiko minus o mamos plius ir atvirščiai... pas mane minusinė 🙈 pas vyrą pliusinė... bet komflikto nerodė, imunoglobuliną suleido man... vaikas gali būti pliusas, tada leis vaistus sakė gydytoja 😉 bet jau tada vaikui kai gims
Deity parašė:
Kai pvz vaiko minus o mamos plius ir atvirščiai... pas mane minusinė 🙈 pas vyrą pliusinė... bet komflikto nerodė, imunoglobuliną suleido man... vaikas gali būti pli…
Aišku, galvojau, gal ir nuo pačios kraujo grupės priklauso (ne tik nuo rezus faktoriaus).
Mirata parašė:
Laikas ir mums prisiduoti.![]()
Terminas spalio 10d.
Sveikinimai! 🌷
Lavima parašė:
Na mums kitaip aiskino. Minusas ar pliusas ne prie ko. Ir vyro grupe visai niekam nerupi. Esme kad mano 1gr o vaiko gavosi 2gr. To pasekoja pas ji labai gaminasi eritrocitai kurie ir issauke ta gelta.. ir gan stipre. Nes apalamai sake daznam naujagimiui pasireiskia gelta bet buna ribose ir del to ligonineje jo nelaiko. Man su dviem vaikais pries tais geltos nebuvo, matyt grupes sutapo tokios pat.
Lavima parašė:
Aišku, galvojau, gal ir nuo pačios kraujo grupės priklauso (ne tik nuo rezus faktoriaus).
Jo tik pliusas ar minusas... 🤷♀️😊 bet jei abiejų su vyru pliusas tai vaikui irgi greičiausiai bus pliusas ir nieko tokio. Va mano minusas tai dar neaišku kaip bus. 😊🌺
Laurut3 parašė:
Na mums kitaip aiskino. Minusas ar pliusas ne prie ko. Ir vyro grupe visai niekam nerupi. Esme kad mano 1gr o vaiko gavosi 2gr. To pasekoja pas ji labai gaminasi er…
Aš dar girdėjus tokį dalyką, kad gelta vaikui būna stipresnė su kiekvienu nėštumu. Pvz pirmam buvo nedidelė gelta, tai trečiam jau bus didelė 😄
Laurut3 parašė:
Na mums kitaip aiskino. Minusas ar pliusas ne prie ko. Ir vyro grupe visai niekam nerupi. Esme kad mano 1gr o vaiko gavosi 2gr. To pasekoja pas ji labai gaminasi er…
Gal yra ir daugiu faktorių aišku... žinau, kad mažiem būna ir kartais labai mažai pasireiškia, o kartais stipresnė forma geltos. Žodžiu medicina pažengusi ir padės vaikučiui 😊 kažkaip tokios nuomonės esu... tik aišku nesinori sirgti, nes tada ir vaistai vaikui ir plius ligoninėj ilgiau tenka būt (kas mažiau svarbu), nesinori mažam vaikui vaistų 😔 ir taip tik gimę gauna ir skiepus viską pagal programą, o organizmas mažytis 😔
Erikaja parašė:
Jeigu pagal Td tai bus išnešiotas tik kai rodys 38 savaitė, o šiaip sueina pilnos 37 ir jau skaitos išnešiotas vaikas
Kai bus 36+6 bus išnešiotas
deimantestan parašė:
Kai bus 36+6 bus išnešiotas
Visur skirtinga labai informacija
vienur rašo 36+6, kitur 37 lygiai skaitosi išnešiotas
tai jau kai 37 lygiai tai tikrai tikrai visi laiko išnešiotu
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai