skani_zemuoge parašė:
as viena dar net nepasimatavus to dirzo ? itariu taip ir neprireiks 🤣😂
Tai ir as manau kad gal ir nereiks. Bus matyt kaip cia bus. Kol kas neturiu.
skani_zemuoge parašė:
Tai ir as manau kad gal ir nereiks. Bus matyt kaip cia bus. Kol kas neturiu.
Vakar dariausi kraujo tyrimus dėl savęs, nes užmačiau gan aktualų ir apsimokantį pasiūlymą Inmedicoj. Perkant šiuos tyrimus atskirai, jau susidaro nemaža suma, o čia už 55 Eur paketas. Gal ir jums kažkam pasirodys aktualu. Galioja visą rugsėjį.
https://inmedica.lt/naujienos/specialus-rugsejo-menesio-pasiulymas-jusu-gerai-savijautai/647
skani_zemuoge parašė:
Aš tai taip pat neturiu 😉
IevaRa34 parašė:
Aš tai taip pat neturiu 😉
Aš tai tą diržą sėkmingai panaudojau ne prieš, o po gimdymo, po cezario pjūvio. Kad gimda greičiau trauktųsi ir kad niekas ten pro randą neišsiveržtų nuo slėgio/svorio. Visai pasiteisino, gražiai viskas traukėsi ir gijo.
@akvarele parašė:
Aš dabar nenešioju, net neturiu. Bet labai svarstau įsigyti pogimdiniam laikotarpiuigal kas turit patikrintų rekomendacijų?
![]()
skani_zemuoge parašė:
Aš irgi dar ne 😁
skani_zemuoge parašė:
Aš nei matavaus, nei turiu 😅 Kolkas nėra poreikio jam.
O kaip jums,merginos,su vaikuciu judesiais? Dabar jie tokie buna ir astrus ir kartais suskausta,nes kai vozteli kazkur i sonkaulius,tai ohoho
bet jie tokie letesni. Galvoju,cia matyt naturalu,nes vietos vaikui maziau lieka,vandenu maziau. Jum taip pat yra pasikeitimas judesiuose? Aktyvumas tai tas pats - duodasi mano mazoji vakare ir nakti 😁
skani_zemuoge parašė:
Aš jo dar net neįsigijusi. Kažkaip manau, kad ir nepirksiu 🙈
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai