2023.10.17 20:25 (prieš 2 m.)
Aš tai kiek sunerimusi šiandien. Prieš pora sav darė man išsamesnius kraujo tyr. Čia pas gastroenterologę buvau tai padarė. Šiandien buvo telefonu vizitas tyrimų atsakymų aptarimui. Paskambino sako, šiaip kraujas viskas normaliai tik kiek per tirštas. Tada klausiu kaip mano dėl ko, kas čia gali būti, kokios pasėkmės ir pan. Ji man sako, gal čia klaida kreipkitės i savo ginekologę ar šeimos gyd. Pasakis tolimesnius veiksmus. Gaila mano ginės darbo laikas jau buvo pasibaigęs, ryt po pietų ji pradės dirbti skambinsiu. Pati pasižiūrėjau esveikatoje tas protrombinas pas mane 219 (norma 70-130) žiūriu dar nemažai kitų rodiklių truputuką nukrypę nuo normų, na jie ne daug tai gal dėl nėštumo gali. Bet tas protrombinas mane suneramino. Paskaičiau internete tai žiauru, plaučių embolijos, infarktai, insultai rizika didelė. Gimdant tiek vaikas tiek mama gali dėl trombo mirti, na nieko nepaaiškino tai dabar baisu. Gal reikia man skystinančių... Bet kiek pasidomėjau, kas turi tą tirštą kraują, turi ir aukštą hemoglobiną, o pas mane visad link žemiau, nėštumo metu visai nukrito tai ištisai geriu geležį, dbr kažkiek pasikėliau. Gali būti ir nuo papildų visų, na nežinau. Labai neramu pasidarė. Nesuprantu kam tada gastroenterologė paskiria neva konsultacijai laiką, kad nieko nepaaiškina. Tuos tyr ats juk ir pati e sveikatoje matau...