Šiaurėsbanga parašė:
O man kaip tik norisi lietuviško, kad žmogus turėtų savo šaknis kur jis bebūtų ir kad vardas jam tai primintų iš kur jis kilęs. Bet nesinori trumpo, nes pavardė tru…
Man Margiris - tobulas.🤍
Šiaurėsbanga parašė:
O man kaip tik norisi lietuviško, kad žmogus turėtų savo šaknis kur jis bebūtų ir kad vardas jam tai primintų iš kur jis kilęs. Bet nesinori trumpo, nes pavardė tru…
Man Margiris - tobulas.🤍
Gimle parašė:
Man Margiris - tobulas.🤍
Mano vyras sako pavadinam Žalgiriu!
Nieks tokio netures
bet yra lyg vienas toks vardas registruotas 1976 m
Mes jau daugiau mažiau apsisprendėm,kad bus Gabrielė🌼 nesu tikra,kažkaip tikėjausi,kad vardą labai greit išrinksim ir abu dėl jo alpsim😁😁😁 bet kažkaip nea
tai galvojom Emilija, Amelija,bet abu atmetėm nes labai labai labai populiarūs. Kr tada Gabrielė sąraše buvo ir jis nėra toks populiarus. Na bet,palauksim,kol vaikas gims ir žiūrėsim🙂 tikiuos nebus pojūčio,kad laikai vaiką rankose ir galvoji - nu ne ne, tikrai ne Gabrielė🙈😁
Na mergaitės mano patarimas kaip pirmąkartes pirmakartems. Nedarykit tokios klaidos kaip aš... Pasiūlė epidura per anksti aš ir sutikau, ir ką per 5 val tik 2 cm atsivėrė... Tai dabar vėl pakartojo dozę, visos nepatenkintos, veiklą nevyksta, aš jaučiu kaip skauda bet aparatas spazmų nemato. Krc jau ir nuverkiau posmelį. Tai kolkas 4 vos vos cm 19 val, veikla prasidėjo 3 ryte
lašina oksitociną
LinaMeta parašė:
Na mergaitės mano patarimas kaip pirmąkartes pirmakartems. Nedarykit tokios klaidos kaip aš... Pasiūlė epidura per anksti aš ir sutikau, ir ką per 5 val tik 2 cm at…
Kantrybės ir stiprybės!
LinaMeta parašė:
Na mergaitės mano patarimas kaip pirmąkartes pirmakartems. Nedarykit tokios klaidos kaip aš... Pasiūlė epidura per anksti aš ir sutikau, ir ką per 5 val tik 2 cm at…
Kentékit iki kol juoda akyse ir tada ant epiduru.
LinaMeta parašė:
Kentékit iki kol juoda akyse ir tada ant epiduru.
As nuo 5cm paprasiau epudiuro tai liuksiskai viskas gavosi nuo 8cm padidėjo labai skausmas gavau dar
LinaMeta parašė:
Laikykities❤️❤️
LinaMeta parašė:
Užjaučiu, linkiu kad viskas greiciau pajudėtų 🙏
20 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai