Oooo parašė:
O aš šią naktį be miego. Toks jaudulys prieš sūnaus 6-ąjį gimtadienį buvo. Pamąstymai, apmąstymai, prisiminimai. Ryte anksti kėliausi pjaustyti vaisių į darželį, te…
Sveikinimai mažajam!🥳💐
Oooo parašė:
O aš šią naktį be miego. Toks jaudulys prieš sūnaus 6-ąjį gimtadienį buvo. Pamąstymai, apmąstymai, prisiminimai. Ryte anksti kėliausi pjaustyti vaisių į darželį, te…
Sveikinimai mažajam!🥳💐
fenkulia parašė:
Mums pagaliau uzsidege sviesa tunelio gale. Galimai kitos sav jau keliausim namo 😇😇😇 kaip ir sakiau kai terminas buvo lapkricio 15 d. Taip mes ir iseisim is ligonin…
Kaip merginos po operacijų laikosi?
@akvarele parašė:
Kaip merginos po operacijų laikosi?![]()
Kazkaip labai banguotai. Viena atrodo gerai iskente o kitai sunkoka atsigaut buvo. Bet dabar po operacijos prasidejo pilvo problemos. Kad pavalgo ir verkti pradeda
LinaMeta parašė:
Na galit jau sveikintiAndžela gimé 10-29 22:15 coliuké 48 cm, 2575 g.
O viskas baigési taip:
Sveikinu bet kartu ir linkiu sveikatos ir stiprybės jums ir mazylei. Te apsaugo Viešpats 🙏🙌
Gimle parašė:
Sveikinimai mažajam!🥳💐
Ačiū labai. 🤗🌺 Tuoj jis bus jau didysis.😁 Sako kiti, kad kuomet gimsta leliukas, tuomet vyresnėliai tėvų akyse atrodo, kad per naktį užauga. 😁
fenkulia parašė:
Mums pagaliau uzsidege sviesa tunelio gale. Galimai kitos sav jau keliausim namo 😇😇😇 kaip ir sakiau kai terminas buvo lapkricio 15 d. Taip mes ir iseisim is ligonin…
Kaip puiku. Po truputėlį viskas tik geryn. 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Oooo parašė:
Ačiū labai. 🤗🌺 Tuoj jis bus jau didysis.😁 Sako kiti, kad kuomet gimsta leliukas, tuomet vyresnėliai tėvų akyse atrodo, kad per naktį užauga. 😁
Žinokit, taip ir yra. Žiūriu dabar į mažytę ir galvoju, koks mano sūnus tvirtas drūtas.😂
Es1323 parašė:
Mamytės, kurios paskutiniu metu Klaipėdoje gimdė, ar pogimdyviniame skyriuje šilta? Galvoju, kokius drabužius dėtis, kad neprisikraučiau, ko nereikia. Prieš 10 metù…
Šalčiau nei tikėjausi, naktį rekomendavo vaikui kepurėlę uždėt. Dar priklauso nuo palatos, kurią gausit, bet maniškėj kartais tik 18 laipsnių tebuvo🙈
Sveikos 😊 na, tai aš iš VGN keliauju namo. Visgi mano užsispyrėlės teks palaukti, veikla neužsikūrė. Kažkas buvo klausę apie patirtį VGN, tai pabuvusi 3 dienas galiu pasakyti, kad gimdyti tikrai grįšiu čia, viskas tikrai patiko, akušerės rūpestingos, žmogiškos. Labai patiko vedėja ir šiaip, neatrodo, kad darbas atliekamas atmestinai. Tikrino ir kraują ir šlapimą ir gliukozę ir kaklelį ir echo, tonus 2k per dieną, žodžiu, taip lengvai manęs neišleido, nors jau vakar prašiausi namo 🤣 vienintelis man tikrai baisus dalykas, tai maistas.. nežinau, man tragedija, ypač su GD. Visiškai man čia netiko duodamas maistas, nors ir ale buvo pritaikytas pagal GD dietą. Jei jis būtų kokybiškas, gal būtų kitaip. Bet suvalgius "vištienos" maltinį, namuose gyvenime nepakildavo cukrus. Tai kyla klausimas ko į tą maltinį pridėta ir kiek ten mėsos 😅 apie maisto skonį nekalbu....😀🤢 gal skamba kaip išrankios bobos pezalai, gal jums patiks, tiesiog dalijuosi savo patirtimi. Man viską atpirko personalas, švara ir priežiūra. O maistą valgiau savo 😊
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai