Liute91 parašė:
O mums babybjorn labai patinka, o labiausiai patinka jame kakoti 😅😅 matyt dėl tokios pozicijos. Jau kai stena ir nepavyksta su dviratuko pamynimu padėti, dedam į ba…
Musi lygiai taip pat 😂
Liute91 parašė:
O mums babybjorn labai patinka, o labiausiai patinka jame kakoti 😅😅 matyt dėl tokios pozicijos. Jau kai stena ir nepavyksta su dviratuko pamynimu padėti, dedam į ba…
Musi lygiai taip pat 😂
Oooo parašė:
O Dievulėliau, 😁😁😁😁 čia jūs specialiai gal įelektrinote? 😁😁 😍Maniškio vos matomi plaukai. 😁😁😁
Čia taip natūraliai pas ją...neįsivaizduoju kaip taip plaukai gali augti
aš juokaudama sakau, kad čia jai nuo pasiutimo taip stovi plaukai
Oooo parašė:
Dar klausimas, o jūs naudojate kokią nors prausimosi priemonę leliams? Aš tik vandenuku vonelėje prausiu, nenaudoju dar prausiklių. 🤔
Aš taip pat tik vandenuku. Tik mane vis veidukas neramina, vis pabertas, tai atsiranda tai dingsta tie pabėrimai, vis kyla ranka kuo patepti, bet netepu..
Jūnaitė parašė:
Mes turime lavinimo kilimėlį, knygutę ir korteles juoda balta ir dabar mūsų atradimas karuselė virš lovytės 😀 labai patinka, tai kol jis vėpso aš turiu laiko nusipr…
Oho kiek daug plaukučių!😍
Jūnaitė parašė:
Tai gimdant akušerės pirmi žodžiai pamačius galvutę buvo "o kiek plaukų!" 😂😂
Mum irgi taip pat buvo 😂 Ir visokios seselės užėjusios į palatą irgi labai stebėjosi
Bet pas jus tai dar daugiau plaukų
Nurungėt maniškį 😂
AušraGoš parašė:
Pas mano mergina plaukai irgi į viršų augavisi juokiasi iš plaukų
![]()
Įelektrinta mergina 🤣🤣
Oooo parašė:
Dar klausimas, o jūs naudojate kokią nors prausimosi priemonę leliams? Aš tik vandenuku vonelėje prausiu, nenaudoju dar prausiklių. 🤔
Nieko nenaudoju
Kažkokioj knygoj skaičiau, kad iki metų nėra būtinybės naudot 😅
AušraGoš parašė:
Čia taip natūraliai pas ją...neįsivaizduoju kaip taip plaukai gali augtiaš juokaudama sakau, kad čia jai nuo pasiutimo taip stovi plaukai
![]()
😁😁😁😁😁😁😁😁
AkVilke parašė:
Turim tokį spalvotą laumžingį su traškančiais sparnais, pypsiuku, veidrodėliu ir panašiais pribumbasais, tai labai patinka, bet kaskart rodant pradėjo atsibosti, ta…
Kalbant apie rūbelius, tai maniškei visi sudovanojo rožinius kaip susitarę. 😒 O norėjau kaip pankę rengti. 😁 Žinoma, čia tik niuansai ir esu labai dėkinga, kad žmonės stengėsi, širdies įdėjo ieškodami pagal savo supratimą, tai bet kuriuo atveju visus sudėvėsim.🙂 Tokiai mažutei visi mielai atrodys.
Jūnaitė parašė:
Mes turime lavinimo kilimėlį, knygutę ir korteles juoda balta ir dabar mūsų atradimas karuselė virš lovytės 😀 labai patinka, tai kol jis vėpso aš turiu laiko nusipr…
Prieš pasididinant nuotrauką labai rimtai galvojau, kad lėlė panaudota fotografijoms - kokie vešlūs plaukai. 🤭❤️
Oooo parašė:
Va šitą naudojam, jis toks švelnus ir, sakyčiau, net truputį drėkinantis.

9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai