2024.01.25 10:20 (prieš 2 m.)
Ciri36 parašė:
O po kiek valandų maždaug išmiega neatsibudęs valgyti naktį? Ar dieną turit ilgesnius miegelius? 🙂 Nesuprantu kur mano klaidos maitinsnt/migdant, kad tik po valandą…
Nakties metu įvairiai būna, nuo ko priklauso nežinau. Dabar jau nakčiai užmiega apie 22val. Prieš tai tik vėliau užmigdavo naktiniam miegui. Jo kelimąsis tai toks, kad pradeda muistytis, niurnėti užsimerkęs, tada duodu krūtį, užsimerkęs pavalgo, užmiega ir miega toliau. Įvairiai būna. Būna 4val išmiega. ilgiausia apie 6val išmiega, bet buvo, kad ir po 2 val pabudęs. Gana normaliai, o ir ryte va keliamės apie 10val. Jis va ką tik pavalgė ir dar snūsteli, aš uždėsiu kamerą ir nueisiu dantis dar išsivalyti tuomet turėtų keltis, bent jau taip įprastai būna. Dienos metu turime ilgus miegus pora sykių iki 2-3val. panašiai ir dar pasnaudimų apie valandą. Jeigu ilgas miegas vienas tada daugiau valandos miegų, bet būna, kad pabunda, po dešimt min vėl miega. Dienos metu su krūtimi neužmiaga dažniausia, bet nakties metu tai beveik visada valgydamas. Bet pamenu ir vyresnėlis daug miegodavo. Pamenu mano vyresnėlis dar tris kartus dienoje miegodavo, o draugių jau tik kartą. Kažkaip nemanau, kad jūs kažką ten blogai ar ne taip darote, tiesiog toks vaikelio būdas gal. O gal ne pilnai pavalgo ir greitai įsinori, o gal alkio jausmą kitaip perneša. Maniškis gal pirmą vietą miegui, o ne maistui skiria, nors pagal svorį nepasakyčiau. 😁😄😁😄 Tikrai žinau leliukų, kur dažnai keliasi ar miega mažiau. Reik tikėtis, kad su laiku tai pasikeis bent kiek. Vyresnėlis, nuo pat leliuko keldavosi kartą nakties metu. Pradžioje budindavau, bet gyd sakė, kad jeigu su svoriu ok tai tegul miega kiek nori tai tada leidau. Tai iki metų keldavosi kaip laikrodukas vieną kartą, metų laiko nutraukiau pienelį, nuo tada išmiegojo jau visą naktį pilnai ir nesikėlė.