Cavy parašė:
Beje kaip sekasi su vasarinėm kepurėm? Manoji plėšia viską šalin 🤭 nesvarbu su raištukais ar be
Maniškė ir mielai Lindex nešioja, ji su raištukais, bet dar nei karto neteko rišti, jau net gundausi nukirpti. 😂🫣
Cavy parašė:
Beje kaip sekasi su vasarinėm kepurėm? Manoji plėšia viską šalin 🤭 nesvarbu su raištukais ar be
Maniškė ir mielai Lindex nešioja, ji su raištukais, bet dar nei karto neteko rišti, jau net gundausi nukirpti. 😂🫣
Spalislapkritis parašė:
Mes turim tokią pat rožinę, aš irgi gundausi nukirpti, nes ji juos susikiša į burną 🤣
MiegaIiuke parašė:
Kaip jusu pakankamai tiesiai sedi...Mano sedet nenori ir sedi lb dar palinkus i prieki.Jai ant pilvo ir ropojimo pozicija geriausia.Sedi nebent maitinimo kedute, be…
Ji sėdi tiesiai ir labai gražiai šiaip iš tikrųjų, čia foto gegužės 4d. daryta, ir labai ilgai išsilaiko pati tikrai nepavargus ir jau sėdasi pati vis dažniau taisyklingai, šoniuku pasisukus remiasi ir sėdasi bet va ant pilvo visai nenori būti ir ropojimu, šliaužimu nelabai suinteresuota, na, atbulom tiesa juda labai gerai🤭
O Jūsiškė remiasi kojytėm statoma? Nu Nėja kaip varliukas kelia kojas ir skečiasi, nenori remtis niekaip, jau ne vienam užkliuvo irgi
Spalislapkritis parašė:
Aš ir norėjau nukirpti, bet susilaikiau, nu lai būna, bet kada gali prireikti🤭
Cavy parašė:
Per kiek laiko tas dantukas išlenda, jei jau prasikalęs?
Aš kažkodėl įsivaizdavau, kad labai greitai ir nebepamenu kaip iš tikrųjų, bet va Nėjutei realiai tik dabar matytis pradeda geriau, kad kažkas lenda ir kimba jau už visur, o kad dygsta jis ir praplyšę buvo pamačiau tai beveik prieš 2sav.
Aija parašė:
Aš kažkodėl įsivaizdavau, kad labai greitai ir nebepamenu kaip iš tikrųjų, bet va Nėjutei realiai tik dabar matytis pradeda geriau, kad kažkas lenda ir kimba jau už…
Vaje kaip ilgai 🤦🏻♀️ jinai dabar net ir minkštą žaislą įkandus kaip nors ne taip rėkia lyg galvą būtų susitrenkus 😵💫
O dėl atsisėdimo pačiai kaip ėjosi tas pereinamasis? Kai sėdasi, bet neišlaiko lygsvaros 😶🌫️
Maniškis prieš porą mėn. pradėjo mėginti kažką šliužti, bet tada kokį mėnesį tiesiog tokioj ropojimo pozicijoj praktikavosi, kur užpakalis į viršų, bet iš vietos nepajuda 😄 paskui ropoti po biški pradėjo, o dabar jau gal biški virš savaitės, kaip ropojimą puikiai įvaldė. Vos spėju gaudyti jau 🤭 O prieš kelias dienas atsisėsti išmoko. Iškelia užpakalį į viršų ir tada pliumptelį užpakalį žemėn į sėdėjimo poziciją 😄 (prieš tai kartas nuo karto vis netyčia atsisėsdavo kažkaip :D) O šiandien jau vis stotis bando Ieško va tokių dėžių ir panašių objektų, kad pasilipėti
Cavy parašė:
Vaje kaip ilgai 🤦🏻♀️ jinai dabar net ir minkštą žaislą įkandus kaip nors ne taip rėkia lyg galvą būtų susitrenkus 😵💫
Ai nežinau net, atrodo taip net ir nebuvo bet aš nuo pat pradžių stengiausi taisyklingai kilnoti ir pačiai rodyti kaip reikia ir padedu jei matau, kad visai ne daug trūksta. Tiesa, nuo sunkesnio pagrindo dar sunkiai sekasi. Bet ji jau seniai labai atsiremdama alkūnėmis į ką sėsdavosi ar pvz.įsikabinus. Aš jai tarkim pampį keičiu, o ji stverdavo mano maikę ar rankšluosčio kampą ir pati prisitraukdavo taip. Dabar irgi kai neišsilaiko būna ir griūna atgal ir iškart ant keturių.
Aija parašė:
Ji sėdi tiesiai ir labai gražiai šiaip iš tikrųjų, čia foto gegužės 4d. daryta, ir labai ilgai išsilaiko pati tikrai nepavargus ir jau sėdasi pati vis dažniau taisy…
Mano dar tikrai nestovi ir as nestatau jos visai.Pabandymui ana diena ant sofos pastaciau, tai pastovejo issikibus...Bet mes dar esam tokioj stadijoje lentos tik uzpakalis lb i virsu 🤣 po to ant keliu kartais gausi klupot, bet ropot rankom kelis sieksnius padaro, po to kaip plaukike, iresi taip , kad greiciau norima daikta pasiimt.Lb telefona ir televizijos pulteli siekia, taip ne vienas zaislas nedomina 🤣 o dar man rodos virsutiniai dantys dygsta, kokia savaite laiko arba ant ranku, arba turiu visai sedet salia jos ir su ja zaisti ir tai zaidzia zyzdama....Siandien netiko , net kad as ant lovos , o ji ant zemes , turiu vistiek ir sesti salia ant zemes ir ja linksminti tad pati su savim ir dar neuzsiima🤣namie jau renovacija ir stogas nuimtas, langus miegamam ir vaiku kambari keiciam....Dar kerta sienos, nes didesni dedasi nei buvo,tai gyvenam tarp dulkiu baldu iskilnotu ir zyziancio vaiko😄
MiegaIiuke parašė:
Mano dar tikrai nestovi ir as nestatau jos visai.Pabandymui ana diena ant sofos pastaciau, tai pastovejo issikibus...Bet mes dar esam tokioj stadijoje lentos tik uz…
Aš ne apie stovėjimą kalbu, mūsiškė kojyčių nestato, nesiremia ta prasme, ją kai bandau statyt tarkim laikant, ji neištiesia kojyčių, kad pati remtųsi į žemę. Na, gal mankštų jau greit sulauksim ir užklausiu, nes vis pamirštu. Aha, pulteliai ir telefonas tikrai geriausi žaislai ir stimulas🤣