2023.12.05 09:42 (prieš 2 m.)
Labas rytas, man jau darosi liūdna kaip greitai vaikai auga... Dar dviejų mėnesių nėra, o jau mano mergina perėjo iš naujagimio į normalaus vaiko miego rėžimą.. Vakar be atsikėlimo 11val išmiegota, šiandien 9val be jokio pabudimo... Galbūt, tai susija su tuo, kad nemigdau lovytėj, o migdau su savimi lovoje, nes mūsų mažoji nuo pirmųjų dienų sunkiai palaiko kūno temperatūrą ir atšalus orams, namuose irgi nešilta, lovytėje sušąla, nesvarbu ar aprengiu šiltai ar šiltai užkloju, vistiek būna ledinukas... Persikėlėm pas save į lovą ir miega tiek kiek miegam mes. Liūdna kaip greitai ji auga 😭😭😭 Atrodo dar tik ką tik pilvelyje gyveno.. Kaip ir smagu, kad tiek išmiega, mums leidžia ilsėtis, o ir dienos metu, vakar miegojo kokių 15min, gal net labiau kimarino, nei miegojo, bet nezyzia, neverkia, neklykia, daug šypsosi, tėčiui grįžus iš darbo negali į jį atsižiūrėti, kai paima ant rankų, tiesiia į akis žiūri ir šypsosi. Pas mane ne vaikas, o angeliukas. Dabar suprantu, kodėl mama sakė, kad tokių kaip aš galėjo 5 vaikus augint. Ne tik išvaizda mano kopija, bet ir kūdikystės laikotarpis toks pats. Mama iš vis turi 4 anūkus, mūsų pirmoji dukrytė. Brolio vaikai mamai per sunkūs, nemoka su jais elgtis, nes labai irzlūs, maniškę nuo pirmųjų dienų sakė jeigu nori lėkt kur nors, aš pažiūrėsiu 😅 Net per mamos gimtadienį mergina buvo visiškai rami, tai mama sakė, kad nu dukrytė, tai visa į tave 😊 Linkiu visoms mamytėms, kad vaikučiai nesirgtų, nieko jiems neskaudėtų, nepūstų pilvelių, tik daug šypsotųsi ir gerai miegotų. Atsibosiu aš jums čia su savo pagyrom. Bet tokia šaunuolyte norisi džiaugtis visam pasauliui... Nes visur kur žiūri ar skaitai, tai su kūdikyčiais labai sunku, daug keliasi, daug verkia... Kolkas stiprus verkimas buvo tik per augimo šuolį. Tfu tfu tfu, kad neprisišnekėjus... Tikiuos taip puikiai seksis ir toliau 😊