Bubbless parašė:
Sveikos,šiek tiek finansinis klausimas😄 sprendimas dėl išmokos buvo priimtas prieš sav. Vakar gavau laišką dėl priskaitymo ir išskaičiuotų mokesčių. Kiek po šio lai…
Labas, vakar gavau laiska,siandien pinigus
Bubbless parašė:
Sveikos,šiek tiek finansinis klausimas😄 sprendimas dėl išmokos buvo priimtas prieš sav. Vakar gavau laišką dėl priskaitymo ir išskaičiuotų mokesčių. Kiek po šio lai…
Labas, vakar gavau laiska,siandien pinigus
BaltaLelija027 parašė:
Mamytės!
Ar kuri lankote pasiruošimo gimdymui, žindymui ir pan. kursus? Kur lankotės?
Labas
Žadu gimdyti Jonavoje jei viskas gerai tai ten ir lankiau
Manau kiekvienoje ligoninėje, gimdymo namuose organizuoja
Žydrūnė92 parašė:
Na damos, sveikos. Su šventėmis jus visas! 😇
Be švenčių, dar mane aplankė temperatūra 37,7, sloga, kosulys, taip dvi dienos. Ši…
Savo šeimos gydytojui. Man 13 savaitę taip buvo. Liepė gerti arbatų ir ilsėtis
Bubbless parašė:
Aš vakar užpildžiau, šiandien gavau laišką, kad sprendimas jau priimtas 😳 kažkaip greit, tai pinigus turbūt irgi perves šią ar kitą savaitę. Kada Jūs gavote? 😊
BaltaLelija027 parašė:
Mamytės!
Ar kuri lankote pasiruošimo gimdymui, žindymui ir pan. kursus? Kur lankotės?
Su pirmuoju lankiau mamospienas.lt
Visiems kartojau ir kartosiu, kad be šių mokymų ir šeimos daktarės nebūčiau vaiko išmaitinusi net mėnesio. Nebuvo viskas taip lengva kaip dažnai sako 'priglausi ir vaikas pradės valgyti'.
Žindymo gana informatyvios paskaitos yra Rimos Kurtinaitienės. Esu klausiusi apie nujunkyma ir BLW primaitinima. Buvo naudingų įžvalgų. https://www.facebook.com/Zindymas
Dabar planuoju paklausyti paskaitą apie sėkmingą žindymo pradžią.
Colibri parašė:
Ar yra vasarinukų, kurie planuoja atkeliauti į Kauno Mažylio GN?
Yra.😊
MamaSimona parašė:
Yra.😊
Raštelėjau jums PM. 😊
23 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai