Papartele parašė:
Na ką, ryte pakraujavus atvežė į klinikas, o va dabar nubėgus vandenims guliu gimdykloje...
Jau 35 savaites, viskas bus gerai!🫰Siunciam palaikyma🥑💗
Papartele parašė:
Na ką, ryte pakraujavus atvežė į klinikas, o va dabar nubėgus vandenims guliu gimdykloje...
Jau 35 savaites, viskas bus gerai!🫰Siunciam palaikyma🥑💗
Alyvuoge_ parašė:
Aš registravosi praėjusį 5nį, tai buvau nustebusi, kad laikai buvo ne dviems, kaip įprastai, o bent trims savaitėms į priekį (tolimesnių nebežiūrėjau), tai klausima…
Dabar vyksta registracija
Papartele parašė:
Sėkmės! Lauksime žinių ❤️
AgnėVas parašė:
Labas merginos. Gal kuri nors pasidomėjote dėl registracijos į KK ? Gal laikus rytoj sukels?
Sukelta dabar daug laiku dar yra. O reg visada 2-3 sav inprieki. Minkauskiene antra savaite nesukelia laiku🫣
Papartele parašė:
Jau 35 savaitės, nebe toks mažytis, tai viskas bus gerai😊 O kokius nors simptomus iki tol jautėte?
Širdelė14 parašė:
Labas vakaras mielosios, tikiuosi kad jaučiates gerai! 🌸 Papasakokit kaip jūs reaguojat jeigu cukrus yra virš normos? Nustatė GD.. 😡 ir va pvz praeitą savaitę buvo …
Na sakyčiau šiek tiek ir neatsakingai elgiatės. Bent jau kažkokios dietos reikėtų pasilaikyti, t.y. atrasti produktus, kurie kelia ir kurie nekelia cukraus lygį. Aš gavus diagnozę prasitestavau kelias savaites daugiau kartų nei man liepė, kad pasižiūrėčiau situaciją, ir po to jau lengviau orientuojuosi ką valgyti ir ko gal privengti. Ir endokrinologė sakė, kad jeigu užkiltų per savaitę daugiau nei du kartus lygis, pakartotinai pas ją kreiptis, bet kol kas susikontroliuoju. Svarbiausia apribokite 'blogųjų' angliavandenių 😊
Papartele parašė:
Stiprybės ir sveikatos tiek Jums, tiek mažyliui. Viskas bus gerai 🤍
Papartele parašė:
O, būsit pirmoji, pralaužusi ledus šioje grupėje, sveikinu! 35 sav jau daug, viskas bus gerai, pamatysit, sklandaus ir lengvo susitikimo!
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai