Juzte parašė:
Detaliau, koks tas žemas? Man diastolinis žemas visada, siastolinis apie 110-120 tai visai normalus, bet apatinis 50-70.
112/57 matau įrašius
Juzte parašė:
Detaliau, koks tas žemas? Man diastolinis žemas visada, siastolinis apie 110-120 tai visai normalus, bet apatinis 50-70.
112/57 matau įrašius
Sveikos, kas lankotes Motinystes centre Vilniuje (Antakalnis), turiu klausima 😊 pries kelias savaites atlikau kraujo tyrimus, bendra slapima. Sia savaite bus pirmas didysis echo, o visu rezultatu aptarimas tik birzelio pb. Man minejo, kad jeigu blogi tyrimu rezultatai, tai gydytoja butu skambinusi. Bet dabar susimasciau ar tikrai? Gal kazkam panasi situacija buvo ir gali nuraminti, kad tikrai skambintu, jeigu blogai butu ir nelauktu vizitu? 😄
Mėlynakė100 parašė:
Sveikos, mano vizitas buvo šio mėn 4d. kitam vizitui gavau vietą tik liepos 12d. ar nebus per vėlai nueita?
Mano scan bus 23+ nes busiu isvykus tai nebent sugalvosiu papildomai nueiti tame tarpe, esme kad esant apsigimimam leidziamas abortas iki 22 sav tai dazniausiai todel iki 20sav daro scana, kad turet buferi laiko.
Mėlynakė100 parašė:
Sveikos, mano vizitas buvo šio mėn 4d. kitam vizitui gavau vietą tik liepos 12d. ar nebus per vėlai nueita?
O 4d turėjote paprasta ar genetiko konsultacija ir ar darėtes kokius tyrimus?
Jeigu viskas ok tai nemanau kad paveluosit.
As didįjį scan'a turesiu liepos 28 d ir busiu beveik 21 sav.
apuoke parašė:
Sveikos, kas lankotes Motinystes centre Vilniuje (Antakalnis), turiu klausima 😊 pries kelias savaites atlikau kraujo tyrimus, bendra slapima. Sia savaite bus pirmas…
Aš lankausi, ir taip, po tyrimų, juos aptariate vizito metu, o jei jie matys kažkokius ženklius pokyčius šlapime ar kraujyje, būtinai paskambina, tad būkite rami 😊
apuoke parašė:
Sveikos, kas lankotes Motinystes centre Vilniuje (Antakalnis), turiu klausima 😊 pries kelias savaites atlikau kraujo tyrimus, bendra slapima. Sia savaite bus pirmas…
Aš lankausi, skambina, jei kažkas blogai, jei gerai, praktiškai niekada ir neskambina.
FairLady parašė:
Aš lankausi, ir taip, po tyrimų, juos aptariate vizito metu, o jei jie matys kažkokius ženklius pokyčius šlapime ar kraujyje, būtinai paskambina, tad būkite rami 😊…
Ačiū 😊
Ermelinda parašė:
Aš lankausi, skambina, jei kažkas blogai, jei gerai, praktiškai niekada ir neskambina.
Ačiū 😊
Aš manau, kad lengva pasakyti "maitinkis sveikai", kai jautiesi puikiai. Mane kamavo ir vis dar kamuoja toksikozė iki ligoninių. Šis laikas visiškai mane varo iš proto, sunku fiziškai, o apie emocine būkle nekalbu 😀. Kiekviena diena tikiuosi, kad ši diena paskutinė su tokia savijauta.🤞🏽 Jeigu man bent kažkiek padės ir porai valandų nuims pykinimą pica, mc ar twix - aš butinai suvalgysiu ir savęs negriaušiu dėl to. Tuo labiau, kad mano gydytoja davė tam žalią šviesą "pirmiausia dabar žiūrėk savęs, kad gerai jaustumeis, o kai praeis visi blogumai - valgysi tai ką reikia" 💪🏽🍓
Juzte parašė:</cite
Beja, gal jau kuri pradėjote vėl sportuoti, pvz su svoriais? Kaip savijauta? Užtenka jėgų?
Nes pati jau labai noriu grįžti į sporto salę, bet manau, dar palauksiu keletą sav ir po dar vienos apžiūros Lt ir atostogų, bandysiu grįžti, bent jau 3 kart į sav ☺️
As suzinojusi apie nestuma emiau dazniau sportuoti - 3k vietoj 2k per sav. - reikia uzsikociot iki kol pilvas sunkus bus.
Treniruojuos su asm.treneriu, svoriai + lankstumas+ balansas. Pilvui negalima daryti atsilenkimu, bet "lenta" variantai tinka, kojas kelti aukstyn gulint irgi. Svoriu dideliu nenaudojam, pagrinde iki 5kg ir nedarom per daug intensyviai. Perejom 1k./sav prie tempimo treniruotes.
Mazai mane pykino pirma trimestra, svorio priaugau 1kg iki siol ( 16 sav dabar). Sutarem, kad sportuosiu iki gimdymo.
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai