Ermelinda parašė:
Nepergyvenkit, po gimdymo visa energija sueis į mažą ir kilogramai ištirpsnieko baisaus suburbulėt su pilvuku
![]()
Su nei vienu pilvuku nebuvau tiek suburbulėjus... 🙄 Labai kompleksuoju...
Ermelinda parašė:
Nepergyvenkit, po gimdymo visa energija sueis į mažą ir kilogramai ištirpsnieko baisaus suburbulėt su pilvuku
![]()
Papartele parašė:
Ar yra dar mamyčių, kurios baisiai išstorėjo? 🙈 Vyras siūlo nueit į kavinę pasėdėti, nenoriu, nes bijau pažįstamų sutikti...
Ką reiškia baisiai? Kiek kg priaugote? O gal čia jums tik taip pačiai atrodo🙈 nes aš sau irgi atrodau vaikštantis banginis, bet visi sako, kad kaip tik jei ne pilvas daugiau nieko net nesimato kur tie kg priaugo. Aišku aš pati tai matau, bet kažkaip stengiuos ramiai į viską reaguot, nes jau ir nėštumas į pabaigą tai nenuostabu, kad sunkiau darosi, o tikslas visoms vienas - užauginti pilvelio gyventoją ir, kad jam nieko netrūktų.
Papartele parašė:
O man visai žavu, kai mamukai suapvalėja, kol laukiasi 😊
Papartele parašė:
O ka reiskia baisiai? 😄
As db priaugau 15 kg, visai normaliai jauciuos.. nors pasiklausau kitos tik po 6-8kg.
Su pirmuoju buvau priaugus 30kg, vat tada buvo baisiai 😄
Papartele parašė:
Ar yra dar mamyčių, kurios baisiai išstorėjo? 🙈 Vyras siūlo nueit į kavinę pasėdėti, nenoriu, nes bijau pažįstamų sutikti...
Gal tiesiog skysciai? Nueikit i Baseina, i masaza,.
Pats sunkumas dabar ir kuo toliau tuo sunkiau darosi, bet as visad sakau, kad gamta specialiai taip daro, kad noretusi gimdyt labiau nei bijot 🫢🤣
Eikit i ta kavine, labai pasiilgsit to pirmais menesiais su vaiku. Mes labai dziaugemes, lad per paskutini menesi i tris fancy vakarienes nuejom. As jas paskui 3-6men prisimindavau su malonumu. Su vyru pabuti irgi pasiilgsit, pilnu pokalbiu ir pan. Nukreipkit demesi kitur tiesiog ir tiek. O sociumas moteris atlaidziausias nestumo metu del tu kilogramu.
Drieziukeee parašė:
Sveikos, smalsu kokie jusu vaikelių svoriai 31 sav? Musu siandien 1,800 g sake i didesne puse bet dar ne baisiai 🤭
32sav buvo 2,445kg 🫢
Drieziukeee parašė:
Sveikos, smalsu kokie jusu vaikelių svoriai 31 sav? Musu siandien 1,800 g sake i didesne puse bet dar ne baisiai 🤭
33sav. 2700. Nustatytas GD
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai