Good parašė:
Na teks pasilaikyti dietos tada![]()
man dietos nuo pradziu nepadejo tik trumpam , dabar kas savaite lankausi pas endokrinologe tai jau savaitele draugaujam ir su greito veikimo insulinu leidziuosi 4k dienoje kollas didinam dozes
Good parašė:
Na teks pasilaikyti dietos tada![]()
man dietos nuo pradziu nepadejo tik trumpam , dabar kas savaite lankausi pas endokrinologe tai jau savaitele draugaujam ir su greito veikimo insulinu leidziuosi 4k dienoje kollas didinam dozes
Pupsikas998 parašė:
man dietos nuo pradziu nepadejo tik trumpam , dabar kas savaite lankausi pas endokrinologe tai jau savaitele draugaujam ir su greito veikimo insulinu leidziuosi 4k …
O tas insulinas vaikeliui nekenke visai?
Good parašė:
O tas insulinas vaikeliui nekenke visai?
Aisku kad ne. Insulina kitu atveju turetu pagaminti pats vaikas (ty dideli jo kieki, o ne normalu), todel apsikrautu vaiko endokrinine sistema.
VytauteRe parašė:
Aisku kad ne. Insulina kitu atveju turetu pagaminti pats vaikas (ty dideli jo kieki, o ne normalu), todel apsikrautu vaiko endokrinine sistema.
Aciu uz informacija
Indre_9 parašė:
Labas, merginos, tos, kurios gyvenate Vilniuje, ar jau apsisprendėte kur gimdysite? 🤔
Antakalny
gimdziau ten ir labai geri prisiminimai.
VytauteRe parašė:
Saremiai yra vietoj klizmutes. Jei saremiu trukme yra 12val tai jus turesit tikrai pakankamai laiko issitustint, o stumiant vaikas vistiek ta likuti isstums. Plius …
Ačiū dėl patarimų dėl depiliacijos 😊 Kaip tik jau esu užsirašiusi 23d, nors iki gimdymo dar maždaug apie 2 mėn., nes būtent bikini srityje noriu,, pripratinti '' prie skausmo, pasiruošti tą vietą iš anskto, nes būna beria nuo nuolatinio skutimo, o po poros ar keletos depiliacijų, manau, turėtų nebebūti bėrimų. Bet va kada paskutinį kartą prieš gimdymą depiliuotis, nežinojau. O koks rezultato skirtumas tarp cukraus ir vaško, kad akcentuojate vašką? 😊
Mažylė1 parašė:
Ačiū dėl patarimų dėl depiliacijos 😊 Kaip tik jau esu užsirašiusi 23d, nors iki gimdymo dar maždaug apie 2 mėn., nes būtent bikini srityje noriu,, pripratinti '' pr…
Turejau omeny tik kad ne apie skutima kalbu. As pati iki lazerio buvau su pirmu nestumu tai ir cukru ir vaska buvau isvandzius, tai man cukrus daug skausmingiau ir maziau svaru pasirode 🫢 bet nera skirtumo, svarbu kas tinka patinka. Paskui po gimdymo tai 2men palaukit irgi, anksciau kazin aisku ar noresis 🫢
VytauteRe parašė:
Turejau omeny tik kad ne apie skutima kalbu. As pati iki lazerio buvau su pirmu nestumu tai ir cukru ir vaska buvau isvandzius, tai man cukrus daug skausmingiau ir …
Nebandžiau vašku bikini zonoje, bet patiko su cukrumi: švaru, gražu, lygi, švelni oda, visi plaukeliai užkabinami ir pašalinami, gal reiktų kada ir su vašku pabandyti, jeigu sakote, kad mažiau skauda, nes šiaip labai skaudėjo, bet po prakaitu buvau ir vos ne šokinėjau iš skausmo 😬😁
Mažylė1 parašė:
Nebandžiau vašku bikini zonoje, bet patiko su cukrumi: švaru, gražu, lygi, švelni oda, visi plaukeliai užkabinami ir pašalinami, gal reiktų kada ir su vašku pabandy…
Man su cukrum siaubingai skaudejo, o vat vaskas easy.
Ir patarimas depiliuotis rytais/pirmoj dienos pusej, maziau skauda
VytauteRe parašė:
Man su cukrum siaubingai skaudejo, o vat vaskas easy.
Ir patarimas depiliuotis rytais/pirmoj dienos pusej, maziau skauda![]()
O prieš nėštumą depiliavausi su fotoepiliatoriumi, tai gerokai sumažėjo plaukų, labai geras dalykas. Ačiū, žinosiu 😊
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai