pyragėllis parašė:
Labas 🤗
2025-05-17 nuo 7:30 val.jau buvau stacionare su paskirtu siuntimu skatinimui.
Sveikinimai! ❤️
pyragėllis parašė:
Labas 🤗
Sveikinimai! ❤️
pyragėllis parašė:
Labas 🤗
Sveikinimai 🥳
pyragėllis parašė:
Labas 🤗
Sveikinimai!!! 🥰🌸
pyragėllis parašė:
Labas 🤗
Sveikinimai!!!
pyragėllis parašė:
Labas 🤗
Sveikinimai 🥳 lengvo atsigavimo 🙏 gaila kad epiduras panasu nelabai padejo😔
Nu ka antrą nakties iš skausmo net atsikėliau....bet kol nuėjau iki WC grįžau į lovą ir praėjo viskas. Atsikėliau nuo 5 nugara lūžta, vaikas duodas kaip pasiutęs. Nuvežu vaiką į darželį į gimdymo namus važiuoju. Turėjau laiko nuo 5 tai prigalvojau kaip patirstinti spalvas 😁
spogee parašė:
Nu ka antrą nakties iš skausmo net atsikėliau....bet kol nuėjau iki WC grįžau į lovą ir praėjo viskas. Atsikėliau nuo 5 nugara lūžta, vaikas duodas kaip pasiutęs. N…
O aš vakar pasigriebiau vyrą sakau pasidžiauk paskutinį kartą, nes ilgai negausi 😁 tai iki vidurnakčio pasikankinau su saremiais, bet po to užmigau, o šiandien nuo 5 ryto pilvą suka belekaip, tai net iš namų baisu išeiti, kad tik ne 💩😬🤣 sakau gal visgi čia jau kažko pradžia 😅
bagyrutja parašė:
O aš vakar pasigriebiau vyrą sakau pasidžiauk paskutinį kartą, nes ilgai negausi 😁 tai iki vidurnakčio pasikankinau su saremiais, bet po to užmigau, o šiandien nuo …
Kaip jums tie vyrai duoda 😂😂 mano net į kalbas nesileidžia
spogee parašė:
Kaip jums tie vyrai duoda 😂😂 mano net į kalbas nesileidžia
Mano drauges vyrui taip pat buvo,tik pastojo kazkas zmogui susisuko ir vsio su seksu. Pagimde vaikiuka ir kaip jam suejo apie 6 men.tada tik ,,dave,,🫣 drauge ir verke ir itarinejo,bet mates kad jam psichologiskai kazkas. Pirmas vaikas ir labai paveike.