Bea. parašė:
Na ką nesitikėjau, nes buvo tik 38+3 savaitės, bet prisidedu prie gegužės dičkių🤭
Sveikinimai! Greito atsigavimo🙌
Bea. parašė:
Na ką nesitikėjau, nes buvo tik 38+3 savaitės, bet prisidedu prie gegužės dičkių🤭
Sveikinimai! Greito atsigavimo🙌
Aš tai nutariau antradienio nelaukti. O važiuoti rytoj į gimdymo namus, jau virš savaitės pernešioju ir kiekvieną dieną vis liudniau...tempimas, plėšimas ir didžiuliai nugaros skausmai. Mano ginė nieko blogo nemato....o aš kančiose gyvenu....tai biški dar pribursiu kad judesiukų nejaučiu ir t.t. Tai gal paskatins
spogee parašė:
Aš tai nutariau antradienio nelaukti. O važiuoti rytoj į gimdymo namus, jau virš savaitės pernešioju ir kiekvieną dieną vis liudniau...tempimas, plėšimas ir didžiul…
Teisingas sprendimas, pasirūpinti savimi 👍 man irgi rytoj pas ginę, kiek pamenu sakė dėl GD leistų laukti max iki 41 savaitės, tai įdomu, ką rytoj sakys... Kol kas ramu, ryte pykino tiktai, daugiau nieko.
spogee parašė:
Aš tai nutariau antradienio nelaukti. O važiuoti rytoj į gimdymo namus, jau virš savaitės pernešioju ir kiekvieną dieną vis liudniau...tempimas, plėšimas ir didžiul…
Pas mane lygiai ta pati situacija rytoj jau 41 savaitė, o niekas nevyksta apart to, kad jau siaubingai sunku klynas atrodo plyšta, kankina absoliuti nemiga ir dar tie judesiai tokie skausmingi. Kiekvieną dieną vis galvoju kaip sulaukti antradienio skatinimo 😬 ketvirtas nėštumas, bet taip ilgai užsitesusio dar nesu turėjus 🤯
Bea. parašė:
Sveikinimai! Identiškas svoris mūsiškio
hope2 parašė:
Na as norejau naturalaus, tai dar naiviai tikiuosi kad gal prasides kas per paskutines dienas. Fiziskai sunku viska skauda viska tempia. Emociškai tai operacijos ne…
Atrodo savo mintis skaičiau 😁 puikiai jus suprantu dėl visko.. o kada jūsų terminas?
spogee parašė:
Ziuriu, cia ryt visos suplus i gimdymo namus 😁 as ryt irgi keliauju, bet vis dar jokiu zenklu nera, net elementarus kamstis manes palikt nenori 😆
Issisiurbiau masina siandien, vakar suvaiksciojau i 5 auksta gal desimt kartu, dabar net azartas pagavo, kaip ilgai galiu but nescia?! 😂
Sveikos!
Aš irgi planuoju prašyt skatinimo Šiandien langus nusivaliau, namus susitvarkiau. Pilvas vis kietėja, miegot labaai nebepatogu daros, dar vienos pusės strėnų skausmas prisidėjo... Jau noris greičiau.. Tuo labiau, kad pas mane kaklelis po konizacijos ir prižiūrintis gydytojas klausė ar degintas jis man, matomai randus pajautė. Tai dar klausimas ar jis versis, nes dabar "iš didelio noro" 1cm atvertų (bent taip gydytojas sakė). Tai prašysiu jau skatinimo pati, kad tik greičiau panelė pasirodytų, nes panašu, kad nelabai pati kur ruošiasi ji. 🫣
Gretuk parašė:
Ziuriu, cia ryt visos suplus i gimdymo namus 😁 as ryt irgi keliauju, bet vis dar jokiu zenklu nera, net elementarus kamstis manes palikt nenori 😆
Man tai jau užkniso viską tvarkyti😂😂 ir kasiau ir akmenis vežiau ir langus valiau🫣 jau sakiau bėgsiu maratonus 😂😂 jei taip neskaudėtų visur tai galėčiau ir metus būtų nėščia 🫢
spogee parašė:
Teisingas sprendimas gal kas pajudes👍