Gretuk parašė:
Ryt buciau guldoma skatinimui, bet viskas prasidejo siandien paryciais naturaliai. 8val saremiai buvo pakankamai lengvi, bet kas 2min. tai nusimaudziau, papusryciav…
Sveikinu💐🥰 auksta ir didele panele😎
Gretuk parašė:
Ryt buciau guldoma skatinimui, bet viskas prasidejo siandien paryciais naturaliai. 8val saremiai buvo pakankamai lengvi, bet kas 2min. tai nusimaudziau, papusryciav…
Sveikinu💐🥰 auksta ir didele panele😎
Gretuk parašė:
Sveikinu 🌸 manikenė gimė
Snd manoji gavo mišinuką ir taip gerai buvo tiek man tiek jei🫢 man speneliai tai.....net kojas sukryžiuoju kaip bando kažką daryti, o gaunas nulis. Uztai pavalgius ir pakakojo ir pasisiojo ir užmigo su šypsena 😀 bandysiu dar tikrai duoti iš krūtinės bet ir nepeiksiu mišinuko
jekatron parašė:
20.05.2025 19:38 Dovis, 3730 kg ,52 cm🙂🥳
Valio, pagaliau! Sveikinimai! 🌸🥳 kaip jaučiatės?
Gretuk parašė:
Sveikinimai 🌸🥳 linksmai susiskaitė jūsų istorija 😅 jei nepaslaptis kas laikė kojos? 🫣🤭🤭
Gretuk parašė:
Sveikinimai🌸
Aidana parašė:
Sveikinimai 🌸🥳 linksmai susiskaitė jūsų istorija 😅 jei nepaslaptis kas laikė kojos? 🫣🤭🤭
Is pradziu gydytoja ir pagalbine sesute, paskui gydytojai padejo dar viena sesute, bet vistiek neislaike, abi "nuspyriau" 🤷🏼♀️🤦🏼♀️ tada viena koja atidave vyrui, tai jis gerai laike, jo neisejo nuspirt, tai mate viska pirmu planu, ko tikrai nenorejau kad matytu 😳😣 o kita koja nuejo laikyt dvi jaunos sesutes, bet tada gal ir pati biski susiimiau, nes uzgimus galvytei dingo saremiai, pailsejau tas minutes ir man atrodo dar du stumimai ir gime. Sake nakti jei buciau gimdziau niekas nebutu "zaide" ir butu dare extra cp 😥
Sveikinimai visoms sulaukusioms savu stebukleliu🥰 man vis dar 9 dienos iki termino,bet dar nei kamštis pasidalins,nieko. Tik vakarais paruošiamieji buna,bet neaisku kada pasirodys ponas. Be to,mano ponas nuo ketvirtadienio buvo isistates galvyte zemyn,o vat sianakt tikriausiai persisuko ir vel jauciu kad skersas pilve 🤦♀️ penktadieni pas daktara,idomu ka pasakys,jei jis ir vel ne vietoj 🤔 buvo gerokai skausmingiau,kai buvo isistates,bet bent jau ramu. Dabar vel neaisku,jeigu prasideda veikla,o jis vis dar kaip zuvyte plaukioja,tai geruoju nekvepia 🤦♀️😄 tas paskutinis nestumas visas spalvas parodys 🙈
spogee parašė:
Prisiduodam ir mes12.30 nubėgo vandenys. 19.20 pagimdžiau. Labai labai sunkiai ir skausmingai......53 cm 3558 gr Kaja
Sveikinimai 🥳 oho kokia nemaza👍 lengvo atsigavimo 🌸
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2025-m-geguzes-menesio-mazyliai-1
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai