tinutiki parašė:
Ar su GD jau visur endokrinologai siunčia pas III lygio ginekologus konsultacijai? GD kontroliuojama su dieta, rodikliai geri.
Ne, manęs klausė, ar aš noriu, tai atsisakiau, nes GD turėjau su pirmu ir buvau Santarose konsultacijoje.
tinutiki parašė:
Ar su GD jau visur endokrinologai siunčia pas III lygio ginekologus konsultacijai? GD kontroliuojama su dieta, rodikliai geri.
Ne, manęs klausė, ar aš noriu, tai atsisakiau, nes GD turėjau su pirmu ir buvau Santarose konsultacijoje.
tinutiki parašė:
Man užteko paprastos, iki vizito pas endo buvau diabetologę davė aparatėlį, matavausi, kadangi visas normoje ir ryte ir po maisto
nors diabetologė sakė, kad db nori siųst visas pas III lygio
Tetutė parašė:
O kodėl jums cp?msn atrodo mes abi po ivf ir abi su gd 🤔 čia kažkas su šitais susiję?
Nesusiję, mano pirmas nėštumas buvo intersticinis, ko pasekoje buvo siųtas gimdos kampas, todėl dėl plyšimo rizikos 37sav cp.
Vilte9 parašė:
Sveiki, ar buvo kam gulint ant šono kairiojo ar dešinio sunkiai kvėpuoti (oro trūkumas ) ? Pas gyd tik antradienį, bet labai pergyvenu nes galiu miegoti tik ant nug…
Aš ant kario šono negaliu miegoti irg ant nugaros miegu.Tikrai normalu kad šonus skauda kai jau į pabaiga viskas eina
Vilte9 parašė:
Sveiki, ar buvo kam gulint ant šono kairiojo ar dešinio sunkiai kvėpuoti (oro trūkumas ) ? Pas gyd tik antradienį, bet labai pergyvenu nes galiu miegoti tik ant nug…
Labas,čia normalu ir džiaukitės,kad tik dabar prasidėjo. Tiesiog vaikutis augdamas vis labiau spaudžia visus organus neišimtis ir plaučiai. Man tai net sėdint kartaos pritrūksta oro. Dar yra kita medalio pusė trūkti oro gali ir dėl geležies trūkumo. Pas mane hemoglobinas gan mažas. 102 tai net kai einu kartais pasitaiko,kad greit oro pritrūksta. Bet čia jei tik gulint jums tai natūralu.
Vilte9 parašė:
Spurgytukė parašė:
Labas,čia normalu ir džiaukitės,kad tik dabar prasidėjo. Tiesiog vaikutis augdamas vis labiau spaudžia visus organus neišimtis ir plaučiai. Man tai net sėdint kart…
Kątik irgi norėjau rašyti, kad dar galit pasitikrint geležį, aš oro trūkumą vis nurašinėjau tiesiog nėštumui, o pasirodo, kad geležis labai žemumose, tai tikėtina, kad dėl jos taip jėgų ir oro nėra. Dabar išrašė dvigubą dozę stiprių, tai bandysiu pasikelt 😬
O aš kaip tik ant nugaros dūstu, ant šonų tik galiu gulėti
ir mažas ima spardytis, jei ant nugaros pabandau, protestuoja. Nors ir šiaip vengdavau ant nugaros gulėti, kad tuščiosios venos neužspausti.
Jau dauguma turbūt dekretuose arba išeisit artimiausiu metu? Papasakokit, ką veikiat
aš va pagavau prabangų įprotį eiti pietų miegelio. Ir pradėjau kraiteliu rūpintis (nors man labai nedaug jo tereikia). Apsižiūrėjau kainas, buvau šokiruota, tai nusipirkau muslino ir merliukus/vystykliukus/rankšluostukus siūnuos. Pabaigus kojinytes megsiu. O ką dar kokio 1,5 mėn reiks daryt?
Gardi parašė:
O aš kaip tik ant nugaros dūstu, ant šonų tik galiu gulėtiir mažas ima spardytis, jei ant nugaros pabandau, protestuoja. Nors ir šiaip vengdavau ant nugaros gul…
As planuoju sportuoti, nesciuju mankstas lankyti, baseina, daug vaikscioti jei tik geras oras, susitikt su draugem, kraiteliu rupintis, skaityti knygas ir lankyti kursus apie gimdyma... Zodziu megautis laiku
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai