Gita C parašė:
Royal mail internetiniame puslapyje yra visa info.
Ačiū, prie progos pasiskaitysiu.
Gita C parašė:
Royal mail internetiniame puslapyje yra visa info.
Ačiū, prie progos pasiskaitysiu.
Ingulis7 parašė:
O kokia idėjaBet ar nesakys, kad buvo sustabdyta, iškirpta ir t.t.? Įdomu ar tikrai taip jau dažnai tie pardavėjai vietoj kelių užsakytų tik vieną prekę įdeda?…
Aš buvau užsakiusi 10 vnt vienos prekės, bet... gavau tik 1. Ginčijosi iki pamėlynavimo, kad viską įdėjo. Nieko nebuvau nufilmavusi, bet mane išgelbėjo tik ... dėžutė, kurios atsitiktinai dar nebuvau išmetusi. Akivaizdžiai matėsi, kad ten telpa geriausiu atveju tik 1 prekė, o ne 10. Ir vis tiek ginčijosi iki paskutinės minutės. reikalavo grąžinti tą vienintelę prekę (neaišku dėl ko). Galiausiai susigrąžinau pinigus už tas trūkstamas 9 prekes, bet už tą vargą tai tikrai reikėjo prašyti dvigubos sumos.
Silke parašė:
Aš buvau užsakiusi 10 vnt vienos prekės, bet... gavau tik 1. Ginčijosi iki pamėlynavimo, kad viską įdėjo. Nieko nebuvau nufilmavusi, bet mane išgelbėjo tik ... dėžu…
Eina sau, žiauru, ką...
Silke parašė:
Aš buvau užsakiusi 10 vnt vienos prekės, bet... gavau tik 1. Ginčijosi iki pamėlynavimo, kad viską įdėjo. Nieko nebuvau nufilmavusi, bet mane išgelbėjo tik ... dėžu…
Vienu žodžiu, geriau pirkti po vieną prekę
Bet ir aferistas ten jums pasitaikė... neįdėtų kokių 2 iš 10, o dabar visų 9
Naglas kinas.
Ingulis7 parašė:
Vienu žodžiu, geriau pirkti po vieną prekęBet ir aferistas ten jums pasitaikė... neįdėtų kokių 2 iš 10, o dabar visų 9
Naglas kinas.
Tikrai naglas, paskui dar papaprašė 5 star feedback ir jis iš karto sutinka su disputo sąlygomis.
o neprašiau nieko daugiau, tik grąžinti babkes už tas 9 prekes.
DIVA27 parašė:
tobula suknele
Kaip medziagyte sukneles?
www.aliexpress.com/snapshot/6092939097.html atejo per tris sav viskas ok
labai patiko per cia tikintis kur yra prekes gal zinojot jau bet ikelsiu https://www.aftership.com/courier/china-post
Ingulis7 parašė:
Labai dailiai atrodoKokio ūgio mergytė ir kokį dydį ėmėt, nurodyti išmatavimai atitinka? Šiai vasarai suknelių turim sočiai, tad norėčiau kitai tokią užsakyti, …
Maniskes ugis apie 105 .dydziai atitinka.emem 5 man atrodo
Mam-a parašė:
Kaip medziagyte sukneles?
Faina labai!!!ant sukneles etikete burbery.raso 100proc medvilne
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai