Agnezzzz parašė:
Man OT siandien rodo dvi ryskias juosteles, o praejo tik 6 dienos po ovuliacijos. Nzn nei ka galvot 🙈Temperatura 37.
Nt nedaret?
Agnezzzz parašė:
Man OT siandien rodo dvi ryskias juosteles, o praejo tik 6 dienos po ovuliacijos. Nzn nei ka galvot 🙈Temperatura 37.
Nt nedaret?
SimonaZu parašė:
Nt nedaret?
Dar ankstoka 🤔 Ryt darysiu 👌
Agnezzzz parašė:
Dar ankstoka 🤔 Ryt darysiu 👌
Man 7dpo jau aisku vaiduokli parode,o ir ot buvo ryskiai teigiamas,ir aisku bkt nekrito. Linkiu kad pasitvirtintu😉
SimonaZu parašė:
Man 7dpo jau aisku vaiduokli parode,o ir ot buvo ryskiai teigiamas,ir aisku bkt nekrito. Linkiu kad pasitvirtintu😉
Taip anksti ? Wow.
Aciu ☺️ Ryt ir as nusipirksiu. Jei pasitvirtins, bus stebuklas, kad is pirmo karto pavyko 😁
Agnezzzz parašė:
Temperatūra tai nieko neparodo, ji laikosi iki mm dienos. Bet kasetiniai OT tai labai ryškūs ir šiaip. Kaip ir kasetiniai NT melagiai.
skin2013 parašė:
Sveikos, įkeliu savo OT testukus. Šiandieną pasidariau paskutinį. Gal kas gali pakomentuoti? Nauja ovuliacija šiandieną?
Tik banguoja lh, ov jums buvo 20cd, kur ryskiausias. Sis paskutinis ne teigiamas.
SimonaZu parašė:
Tik banguoja lh, ov jums buvo 20cd, kur ryskiausias. Sis paskutinis ne teigiamas.
Jei ryškės, daryti NT? Sorry, pirmas ciklas kaip su OT darausi, o skaičiau, kad jei OT teigiamas, yra tikimybė būti nėščia.
skin2013 parašė:
Jei ryškės, daryti NT? Sorry, pirmas ciklas kaip su OT darausi, o skaičiau, kad jei OT teigiamas, yra tikimybė būti nėščia.
Palaukit bent 8-9dpo ir tada bandykit nt, taip, ot gali parodyti ir nestuma,bet man pirma nt suvaiduokliavo tik tada ryskus ot buvo,tad teigti kad ryskejant ot esat nescia negaleciau😉
SimonaZu parašė:
Palaukit bent 8-9dpo ir tada bandykit nt, taip, ot gali parodyti ir nestuma,bet man pirma nt suvaiduokliavo tik tada ryskus ot buvo,tad teigti kad ryskejant ot esat…
Siaip dabar as asmeniskai nematyciau jokio tikslo gadinti ot. Palaukit, arba ateis mm arba gadinsit nt. Jei sulauksit mm, tuomet nuo kazkurios cd vel darykit ot kol bus teigiamas.
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai