JolitaVai parašė:
sveikos , ar kam taip buvo , sest buvau pas gine ir ji pasake kad po 2-3 d bus ov . del idomumo pasidariau sekm ot rode teigiama , vakar dariausi rode jau neige…
Parodykit ot
JolitaVai parašė:
sveikos , ar kam taip buvo , sest buvau pas gine ir ji pasake kad po 2-3 d bus ov . del idomumo pasidariau sekm ot rode teigiama , vakar dariausi rode jau neige…
Parodykit ot
Sveikos paneles. Ieskau atsakymu cia, kadangi gyvenant uk nieks i nieka nesigilina.. zodziu, sausio men. Turejau medikamentini valyma del nesivystancio nestumo. Sulaukiau pirmu mm. Galvojau viskas susitvarke, visi nt ir ot buvo neigiami, taciau po ju ot teigiamas jau 18 dienu( pridedu foto) o nt neigiamas. Ar cia vis dar hormonai nesusibalansave ar gali buti kad vel laukiuosi tik per anksti darytis nt. ar tureciau sunerimti? 
Nesusipratusi parašė:
Sveikos paneles. Ieskau atsakymu cia, kadangi gyvenant uk nieks i nieka nesigilina.. zodziu, sausio men. Turejau medikamentini valyma del nesivystancio nestumo. Sul…
Jis tikrai nėra teigiamas
Nesusipratusi parašė:
Sveikos paneles. Ieskau atsakymu cia, kadangi gyvenant uk nieks i nieka nesigilina.. zodziu, sausio men. Turejau medikamentini valyma del nesivystancio nestumo. Sul…
Panasu kad arteja ovuliacija. Po persileidimu valymu reikia kad organizmas vel suaiderintu.
P
Gaja parašė:
Na, padariau ir as ekspermenta. 10 dpo jau rode nt vaiduokliukus, bet ot nepasakyciau, kd teigiamas, nors ryskusvirsutinis ot, kiti nt.
Sveikinu jūs laukiatės
Edita01 parašė:
Sveikinu jūs laukiatės
Aciu ☺️
Gailiukste parašė:
Ar gali but kad ovuliacija dar tik arteja nors menesines veluoja 4dienas... visad apie 14-15cd pagaudavau... sonus pamaudena tarsi tuoj turetu ivykti ov bet jau kel…
Pasidarykit nestumo testa. Kartais ryskejantis ot parodo kad laukiates
man taip pat buvo. Ot ryskejo, o nt rode voooos vos matoma blankia juostele ir dabar jau 11 savaite laimingai laukiuosi
Laiminga parašė:
Pasidarykit nestumo testa. Kartais ryskejantis ot parodo kad laukiatesman taip pat buvo. Ot ryskejo, o nt rode voooos vos matoma blankia juostele ir dabar jau 1…
Dariausi jau daug nt, visi neigiami, gal dar viena bandyt, bet netikiu kazkaip
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai