Patchouli parašė:
Labutis. Gal yra naudojanciu nauja cybex priam modeli?2022m. Ar pasiteisino pirkinys? ar verta sumoketi sitiek pinigu? Nesigailit?
![]()
Sveiki, esame įsigiję, kolkas nebandėme. Miesto lengvas vežimas. Pagal rekomendacijas
Patchouli parašė:
Labutis. Gal yra naudojanciu nauja cybex priam modeli?2022m. Ar pasiteisino pirkinys? ar verta sumoketi sitiek pinigu? Nesigailit?
![]()
Sveiki, esame įsigiję, kolkas nebandėme. Miesto lengvas vežimas. Pagal rekomendacijas
Patchouli parašė:
![]()
Isigijom, mazylio dar laukiam, bet vien is tuscio vezimaicio stumdymo - man jis tobulas, nesigailiu nei kiek 🥰 manevringas, stabilus💪🏼 Jau tuoj tuoj ismeginsim praktiskai ☺️
Patchouli parašė:
![]()
Aš praeitam psl parašiau komentarą😊 pirkome būtent 2022 modelį, naudojame beveik 4 mėn😊
GTam parašė:
Turim ir nebepirkciau. Rinkomes tarp cybex ir Emmaljungos tai bandyciai si 🙈
Nes labai kratos kai vaziuojam, reikia kad visai lygus kelias butu be akmenuku, be…
Butent cybex priam v4? Naujas tas?
Patchouli parašė:
Aš žvyrkeliu su cybex priam v4 nueinu po 6-7 km beveik kasdien, jei nevažiuojam į miestą. Ir tikrai nėra kažkokio diskomforto, vaikštom beveik 4 mėn jau🙂 ir kai pasnigta🙂 va koks mūsų kelias

Žinoma asfaltu važiuot su cybex pasaka🙂 bet žvyrkelių irgi puiku🙂
Bet čia mano asmeninė nuomonė😇
Patchouli parašė:
Taip
Bomis parašė:
Sveikos, gal kas parduodat arba planuojat parduoti Cybex priam rose gold važiuokle 3 in1 arba 4in1?![]()
Turime rose gold su pilka tekstile, 3-1 su cloud z kedute, Vilniuje
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai