smalize parašė:
Kaunas, bet galima ir kituose miestuose iš anksto susitarusatvažiuočiau
![]()
Oi, net nepaziurejau kurioj temoj pries klausdama as tai noreciau lb
sedziu su mazyle namuose, tai galiu bet kada, nors ir rytoj
smalize parašė:
Kaunas, bet galima ir kituose miestuose iš anksto susitarusatvažiuočiau
![]()
Oi, net nepaziurejau kurioj temoj pries klausdama as tai noreciau lb
sedziu su mazyle namuose, tai galiu bet kada, nors ir rytoj
Laba diena mamytės! Kauno mamytėms turiu pasiųlymą. Esu 4 kurso odontologijos studentė, šiuo metu gydome dantukus vaikams iki 18 metų. Galime tiek sugydyti, tiek išrauti, tiek išrašyti el.pažymą. Gydymas NEMOKAMAS ir atliekamas prižiūrint patyrusiai dėstytojai, tad procedūros bus atliktos kruopščiai ir kokybiškai. Norint užsiregistruoti skambinkite numeriu 8-624-90584🤗
XMIGLE parašė:
Sveikos mamytes,gal atsirastu kokia mamyte pasivaiksciojimams su vaikuciais,pasikalbejimams apie vaikucius mums 1metukai.Neseniai atsikraustem y šilainius baltu pro…
Sveiki, kur tiksliau baltų pr.? Galbūt pavyktų palaikyti kompaniją ir pasišnekučiuoti☺️
XMIGLE parašė:
Sveikos mamytes,gal atsirastu kokia mamyte pasivaiksciojimams su vaikuciais,pasikalbejimams apie vaikucius mums 1metukai.Neseniai atsikraustem y šilainius baltu pro…
Sveiki, turiu mergyte 1m 1men, gyvenam naujakuriu g. Mielai pabendrautume
tikita403 parašė:
Sveikos gyvos, norėčiau patarimų pas kokią ginekologe prisirašyti (nėštumas)? Gal antroj ligoninėj? Ar šilainių poliklinikoj? Reikia tikrai normalios😅
As rekomenduoju kiskiene is krikscionisku. Mane sakyciau isgelbejo nuo mirties. Nes jei ne jos sprendimas gimdymo diena padaryti kraujo kresumo tyrimus, kazin kaip viskas butu pasibaige.. visa nestuma ejau pas ja, gimdziau irgi pas ja, nesitarusi. Po gimdymo lb mane priziurejo, lanke ir sestadieni. Nk nedaviau, tik aciu bet jauciausi kaip mamos slaugoma
vienas minusas, nestumo prieziuroje veluoja i susitikimus ir pusvalandi ir valanda, nes vis laksto ir rupinasi visomis.
slapukeb parašė:
As rekomenduoju kiskiene is krikscionisku. Mane sakyciau isgelbejo nuo mirties. Nes jei ne jos sprendimas gimdymo diena padaryti kraujo kresumo tyrimus, kazin kaip …
slapukeb parašė:
As rekomenduoju kiskiene is krikscionisku. Mane sakyciau isgelbejo nuo mirties. Nes jei ne jos sprendimas gimdymo diena padaryti kraujo kresumo tyrimus, kazin kaip …
Ačiū labai už rekomendaciją.
slapukeb parašė:
Sveiki, turiu mergyte 1m 1men, gyvenam naujakuriu g. Mielai pabendrautume![]()
Sveiki, o gal ir jaunesnė mergytė į kompaniją tiktų?🤭 mes baltų pr. gyvenam.☺️