ula_ parašė:
Oi ne, su maniskiu tikiu, kad tokiu "fokusu" nebus. Tik ant maisto islaidos gali padideti, nebent is anksto suruosti meniu sarasa, tada gal![]()
Barbora neveza i namus pas jus?
ula_ parašė:
Oi ne, su maniskiu tikiu, kad tokiu "fokusu" nebus. Tik ant maisto islaidos gali padideti, nebent is anksto suruosti meniu sarasa, tada gal![]()
Vėsa parašė:
Galit kazka is anksti pagaminti ir uzsaldyti, jei turit kur. As jau keleta patiekalu taip pasiruosiau, nes nzn kaip bus pirmom savaitem
Cia labai geras patarimas, bet jau tokia tingine pasidarius pastaruoju metu, kad oi
Lauuur parašė:
Veza, naudojuosi siom paslaugom, bet jei vyras gamins tai jis ir rinksis is ko ir ka gaminti
ula_ parašė:
Cia labai geras patarimas, bet jau tokia tingine pasidarius pastaruoju metu, kad oi![]()
Tai jus gi nebusit atskirta nuo gyvenimo. Su vaiku irgi galesit meniu padelioti, su vyru pasitarti, padarysit uzsakyma toj pacioj Barboroj ir viskas
Lauuur parašė:
Tai jus gi nebusit atskirta nuo gyvenimo. Su vaiku irgi galesit meniu padelioti, su vyru pasitarti, padarysit uzsakyma toj pacioj Barboroj ir viskas![]()
Jei atvirai, kaip bus pamatys ji pati tik po to kai pagimdys. Aš buvau ne tai, kad nuo gyvenimo - nuo wc buvau atskirta pirmą mėnesį
O pažįstama su 3 sav. kūdikiu prie ežerų su palapinėm važiavo
Ringailiux parašė:
Jei atvirai, kaip bus pamatys ji pati tik po to kai pagimdys. Aš buvau ne tai, kad nuo gyvenimo - nuo wc buvau atskirta pirmą mėnesįO pažįstama su 3 sav. kūdik…
tikrai taip, po pirmo gimdymo praėjus 5 dienoms svečius priiminėjau, po 3 sav. važiavom į žygį po Lietuvą, o po antro praėjus pusei metų dar buvo prabanga spėt nusipraust po dušu kol vaikas miega - vaikas vaikui nelygus
Lauuur parašė:
O kodel? Nes vaikas nuolat prie kruties? Tada lovoj guli, knygas skaitai, plansete ar tel naudoji nuolat, ir pasidarai tuos uzsakymus![]()
jei vaikas ramus taip, o jei kai nemiega tik verkia? nei planšetės vartai, nei knygos skaitai, o supi nešioji kalbini, žindai, ramini, pati verki ir viskas ratu. Mano antrasis dieną miegodavo iki 15 min., krūva daktarų apeita su extra ir ne ekstra siuntimais - išvada sveikas, toks charakteris - išaugs iki 3 mėn., paskui 6 mėn., paskui 1 m., paskui 3 m. arba visai neišaugs
Ačiū D, lyg ir išaugo, bet be galo jautraus charakterio yra...
ula_ parašė:
Na laikas parodys kaip ten bus![]()
Geriau pasidalinkit ka dar saldot greitam naudojimui be blyneliu, varskeciu, virti…
balandėlius, tinginio balandėlius, kotletus, koldūnus, kepeninę, šaltieną...
ula_ parašė:
Na laikas parodys kaip ten bus![]()
Geriau pasidalinkit ka dar saldot greitam naudojimui be blyneliu, varskeciu, virti…
As saldau balandelius, lazanija, netgi esu troskini uzsaldzius, kurio niekas nebenorejo(:
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai