huomenta parašė:
bet vistiek — kam išsiregistruot? kam tada viešintis, jei bijai kritikos?
Dėmesio stoka..
huomenta parašė:
bet vistiek — kam išsiregistruot? kam tada viešintis, jei bijai kritikos?
Dėmesio stoka..
Vieva parašė:
Dar kartą klausiu, kas ta Laimutė?![]()
juk imete psl pasiskaityt ... paspausk ten ant jos niko ir daugiau temu rasi
Aš sakau, žemas lygi čia daugelio merginų/moterų. Kitą su žemėm sulygint. Tobulos ir idealios susirinko ir detektyvėm patapo
Nesvarbu, kas yra autorė, juk čia diskusijų forumas, o ne kokia vieša laida per TV. Kam tema neįdomi - lai apeina.. Žodžiu. Stiprybės autorei ir kitoms moterims, susidūrusioms su panašiom problemom. Būkit laimingos
nifiga temute, nu duodat mergos
kas stora kas ne. kakoj skirtum, kiek nori tiek valgai. jei gerai jautiesi pirmyn. as pastojau 49kg sveriau(ugis 1, 71), isvaziavau gimdyt 60kg, sunui buvo 3 mensiai as sveriau 46kg, vaizdas tragiskas, kaulai ir skura, dabar sveriu 53kg, ir esu vejo nenupuciama, ir labai tuom dziaugiuosi. ir toki pasisakymai kad nescia-storule, tai nu nafik. nesciu storu nebuna!!!! nescios yra pacios graziausios moterys, o jei man kas taip ir pasakytu kad stora, skaniai nusijuokciau, juk dviese esam!!
taip kad nesupratau pykcio temos, mielosios
man pati graziausia-nescia moteris, nesvarbub su kiek kilogramu
beje atsiprasau uz zodyneli
mamu ispindejimu galima pavadinti is esmes bet ka - ir darzelio parinkima, bureliu parinkima, mokyklos parinkima, gimtadienio temos parinkima, kol vaikai mazi ir t.t. todel maziau svaistykites pasakymu - mamos ispindejimas - nes garantuoju, kad pas kiekviena to mamu ispindejimo apraisku yra piiiiilna
Jolanta-K@J mama parašė:
Mamu ispindejimas,bele kad grazu jiems,o kad vaikas turi nusprest pats nori jis to ar ne,tai dzin.
nu gal nereikia taip jau grubiai
ir turbut ausyciu pradurimas kazkaip subjauroja ta mergyte, kad cia tokia nuomone
del kriksto irgi galima ta pati tada sakyt, kodel krikstijami maziukai? uzaugs ir tegul patys nusprendzia koki tikejima rinktis
nereikia persistengt
panicka parašė:
nu gal nereikia taip jau grubiaiir turbut ausyciu pradurimas kazkaip subjauroja ta mergyte, kad cia tokia nuomone
del kriksto irgi galima ta pati tada sakyt, kodel krikstijami maziukai? uzaugs ir tegul patys nusprendzia koki tikejima rinktis
nereikia persistengt
![]()
nu palyginot kriksta ir ausyciu durima
Gummybear parašė:
nu palyginot kriksta ir ausyciu durima![]()
palyginau, nes jei auskariuku praverimas kazkam atrodo ispindejimas , tai kodel kitus dalykus galima nusprest uz vaika ?
as baigiu sita diskusija, nes matau prie ko cia vedama
man grazu, o jei kazkam nepatinka tegul neziuri
5 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai