Kaip nemalonu kuomet viena naujai prie pokalbių prisijungusi persona savo PASTEBĖJIMAIS žemina Gėlytę ir gadina visoms mamytėms nuotaiką. Ingulis7, rūpinkis verčiau savo dukryte ir skirk jai daugiau laiko, o tai turbūt visą savo energiją eikvoji TD, prie kurio tik neseniai prisijungei. Iš tavo pasisakymų man susidaro įspūdis, kad esi egocentriška teisuolė, kuri gyvena TEISINGĄ gyvenimą, sudėliotą pagal lentynėles: mokykla-universitetas-santuoka-vaikas ir t.t., o pagal kitą "schemą" gyvenančiuosius smerki. Gyvenime matai tik baltą ir juodą. Galiu parašyti tik tiek, kad pamatysi kaip gyvenimas tau apkapos sparnelius ir su metais tavo kategoriškumas vis mažės.
Ne tau ir ne mums smerkti Gėlytę dėl 4 vaikučių, ypač šiuo metu, kai ji ką tik pagimdė. Vaikučių yra tiek, kiek yra. Jų, atsiprašant, atgal nesukiši.. Šiuo metu reikia gyventi šia diena ir padėti šiai šeimynai kabintis į gyvenimą, todėl, jei negali ar nenori padėti, niekas neverčia - bent nejuodink žmogaus, kurio visai nepažįsti.
Beje, tik tapusi mama aš pradėjau užjausti ir gailėtis svetimų vaikučių, kuriems reikia pagalbos. Dabar man širdį skauda dėl visų aplinkinių. Tavęs, matyt, motinystė visai nepakeitė: tikriausiai turi akmeninę širdį.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus