Ingulis7 parašė:
Nea, neinu po visas temas. Aš, kaip ir jūs, nesu abejinga svetimam skausmui, tad pažiūrėjau kokios bėdos ištiko žmogų, kad viešai pagalbos prašo. Bet pasirodo čia n…
tigi ne jusu ji praso,ko jus galva sukad!
Ingulis7 parašė:
Nea, neinu po visas temas. Aš, kaip ir jūs, nesu abejinga svetimam skausmui, tad pažiūrėjau kokios bėdos ištiko žmogų, kad viešai pagalbos prašo. Bet pasirodo čia n…
tigi ne jusu ji praso,ko jus galva sukad!
Neliukas parašė:
Jus ta savo nuomone ir reikskit,bet jusu niekos to cia ir nepraso,juk cia susirinko visos geranoriskai padeti Gelytei.nonorit tai ir nelyskit su savo nesamonem!!!!!…
Iš viešai pateiktos informacijos pakankamai apie tą panelę žinau
Ir jos nė kiek nei pateisinu nei užjaučiu. Vienas netyčiukas dažnam pasitaiko, na antras, bet trečio ir ketvirto netyčiuku negalima vadinti
Prisigimdo neturėdamos nieko tiems vaikams pasiūlyti, o paskui verkia, kad ir jos ir jų vaikai neturi ko valgyti.
Tik gaila tokių tarpukoju mąstančių motinų vaikų, kurių laukia panaši ateitis.
Ingulis7 parašė:
Iš viešai pateiktos informacijos pakankamai apie tą panelę žinau![]()
Ir jos nė kiek nei pateisinu nei užjaučiu.
…
pavydit kad mamos jai padeda,kad atejus cia taip nuodus leidziat?
As labai seku sia tema ir tikriausia nesumeluosiu parasydama,kad ne sau ji tos pagalbos prase,o dukrytem,ir jau galejo senei prisirinkt pinigu ir dingt is interneyo,nes labai daug mamu norejo pinigais paremt.Moterys nekvailos,susipazino su ja ir mato kad pagalbos jei reikia,o ne pinigu ar naudos kaskokios.nemusu galu gale reikalas kodel ji tiek vaikeliu turi,nereiskia kad ju nemyli,o nemanau kad jau lietuvoj kaskuri gimdo del pasalpu,neaukso kalnus duoda visdelto.Nekiskim nosies i svetimus gyvenimus.
ruksti parašė:
pavydit kad mamos jai padeda,kad atejus cia taip nuodus leidziat?
Pavydėt nepavydžiu nė kiek
Tik sakau - man gaila vaikų, kurie gimdomi negalvojant apie jų ateitį.
Nieks nepadėtų - tada ta panelė gal pradėtų mąstyti, kad gal jau gana, gal jau metas sustoti ir rūpintis jau esamais vaikais.
Ingulis7 parašė:
Pavydėt nepavydžiu nė kiekTik sakau - man gaila vaikų, kurie gimdomi negalvojant apie jų ateitį.
Dar tu cia???
Ingulis7 parašė:
Pavydėt nepavydžiu nė kiekTik sakau - man gaila vaikų, kurie gimdomi negalvojant apie jų ateitį.
ar buvai pas ja nuvaziavus ar kalbejai su ja ?ka ji masto apie dukras kaip ji jas myli????kad tokia kategoriska.lazda turi du galus,ziurek kad tu nebutum tokioj situacijoj kad reiks svetimu pagalbos...gudri smerkt neilindus i jos kaili....
Bet kas per bjaurumas. Tikra lietuvė, kitaip nepavadinsi. Mama net sąskaitos numerio nedavė, kad kitos negalėtų pinigėlių pervesti, nes pagalbos prašo dukrytėms daiktais. Galų gale, jūsų koks reikalas, kodėl tiek vaikų? Saugotis nuo nėštumo irgi kainuoja. Eikit kitiems dienos gadinti. Šlykščiai elgiatės tikrai
20 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai