Dorotėja parašė:
Sveikos. ar jus irgi matot ta vos iziurima antra juostele?🙈 siandien 7dpo, dariausi ryte tai tuscias visiskai, dabar vakare dariau, nu lyg atrodo vos įžiūrimas yra …
Man čia panašu į išdžiuvima
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįDorotėja parašė:
Sveikos. ar jus irgi matot ta vos iziurima antra juostele?🙈 siandien 7dpo, dariausi ryte tai tuscias visiskai, dabar vakare dariau, nu lyg atrodo vos įžiūrimas yra …
Man čia panašu į išdžiuvima
Dorotėja parašė:
Kad matosi, tai tikrai, kartokit ryt ryte, jei nemeluoja turetumet matyt ryskiau 🤩
kanapiuke23 parašė:
Sveikutes♥️ ar testai clear choise patikimi?
Deja ne
Nebent jau tikrai ryskus
FoxLady parašė:
Deja ne![]()
Nebent jau tikrai ryskus
Supratau♥️ kaži kokie dabar jautrus ir patikimi?💚
Dorotėja parašė:
Labai anksti,bet kažkas matosi,net priartinti nereikia 🤭
kanapiuke23 parašė:
Supratau♥️ kaži kokie dabar jautrus ir patikimi?💚
Man Facelle is Drogo patinka
Livijaa parašė:
Prasitestavau, kaip gydytoja sake paskutinę duphaston gerimo dieną, nezinau net, jauciu nieko nebus
Bet kažkas kabiną akį,kartokit
Livijaa parašė:
Prasitestavau, kaip gydytoja sake paskutinę duphaston gerimo dieną, nezinau net, jauciu nieko nebus
Man tai aiškiai matosi linija neryskiai bet spalva matosi
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai