Ingulis7 parašė:
Abortų nesidaryTau!!! Tiesiog, prieš guldamasi su vyru į lovą galvoTau ką daryt, kad tų vaikų nebūtų!!!
Buna taip... eini... pabundi.. ir nescia
to nelinkiu, bet prikask liezuvi, saulyte
Ingulis7 parašė:
Abortų nesidaryTau!!! Tiesiog, prieš guldamasi su vyru į lovą galvoTau ką daryt, kad tų vaikų nebūtų!!!
Buna taip... eini... pabundi.. ir nescia
to nelinkiu, bet prikask liezuvi, saulyte
Ingulis7 parašė:
kartais ir besisaugant pastoti imanoma
Ingulis7 parašė:
Neturėdama normalaus darbo, vyro, kuris padėtų finansiškai, o ne tik smurtautų ir "dulkintų" mane (atsiprašau už išsireiškimą) ir gyvendama 8 kv. m. kambarėly aš ti…
ziurek, kad pacios vyras nepasidarytu toksai ir kad netektu be darbo sedet. kokia tu uztikrinta savo ateitim, kad net baisu. gal aiskiarege busi?
emma parašė:
idomi jusu reakcijakodel taip pykstate? ji jus apvalgo? skolinga?
mano mociute susilauke 9 vaiku ir gyveno vargingai, bet uzaugino visus dorais zmonemis, kur…
Teisingai, Emut
Reikia trinti tas zinutes kazkaip, kad gelyte grizus neperskaitytu
Irma28 parašė:
Panorau isiterpti,kodel sakot jei 2 kamb bute tai spintai vietos nera???Mes 6 gyvenam 2k bute ir spintai viskam vietos uztenka. O ir lengva smeisti zmones …
Spintai vietos yra, bet aš ne apie tai. Tiesiog tų žmonių (apie kuriuos rašiau) toks požiūris, kad nėra ko tuos rūbus skalbt, nes seniūnija/kaimynai/valstybė parūpins naujų, nes jie "vargšai" ir turi DAUG vaikų.
Beje, tiek man tą vieną, tiek jai tuos 5 ne šventoji Dvasia įpūtė...
Taip kad jei neturi ko vaikams pasiūlyti - nereikia jų kaip triušiui dauginti. Geriau jau tinkamai pasirūpinti vienu/dviem.
Beje, kurioje vietoje aš kažką šmeižiu???
Ingule - gal tu keliauk iš čia, kol dar didesnės peklos neužvirei. Gerai emma, sakė, kad jokios moralinės teisės neturi. Apskritai, jokios teisės neturi šitaip teisti žmogų. Duok dieve, kad kada nors pačiai būtų striuka. Gal ne tiek, bet nors trupučiuką. Kad suprastum, ką reiškia paskutinius marškinius dėl vaikų atiduoti, kad ir kaip sunku bebūtų. Lengva taukšti niekus, kai gyveni kaip inkstas taukuose. Tad raminkis ir keliauk iš čia, mamų nekiršinus
Zodziu Ingulis7 legva smerkti ir smeizti kitus nepabuvus ju kailyje !!! Blyn net pikta pasidare ir is kur tokiu teisuoliu atsiranda! Sakot gimdo del pinigu?! Na jei vaikuti galima isauginti is 52lt tada tebunie del pinigu! Fu negaliu.... O Gelyei nuosirdziausi sveikinimai ir daug kantrybes ir stiprybes klausantis tokiu uzgauliojimu. Ptai kai vaziavau maziuka gimdyti ,viena gyd pareiske atvaziuosi ir su 5 jus visos atvaziuojat,ot poziuris ka?!
Zinot negalima niekada smerkti kitu zmoniu, kad ir kokia situacija bebutu.
Netikiu kad visi Gelytes vaikai buvo netyciukai, pagal ja tos dukrytes yra jos gyvenimo sviesa.
Jinai gyveno su vyru kuris kad ir nelabai kaip bet islaike seima, ir manau kiekvieno nestumo atveju galejo ji nutraukti, nes yra suaugusi ir tikrai suprato kad pigiau kainuos nutraukti negu uzauginti. Bet visgi visas uzaugono. Didelis skaicius Lietuvos moteru gyvena su smurtautojais, buitiniais alkoholikais ir prievartautojais ir gyvens toliau nes bijo ir yra silpnos.
Pagarba Gelytei kad ryzosi kardinaliems sprendimams, dar didesne pagarba kad supratusi kad iki gimdymo nespes visko susipirkti busimam kudikiui kol susitvarkys dokumentus ir pinigus, kas kreipesi i mus visas. Didziausia pagarba mums visoms kurios atsiliepiame i jos pagalbos prasyma ir pagelbejome savo daiktais. As asmeniskai tik dziaugiuosi, kad pralaisvejo man spinta, o jai bus naudingi visi sitie daikteliai.
Kas apie kitus taip kalba - apie save negalvoja deja...
nesuprantu is viso kaip tokiai naujai iskeptai "mamytei" kyla ranka tokius dalykus rasyti apie motina kuri uzaigino tiek vaiku?
Ingulis7 parašė:
Spintai vietos yra, bet aš ne apie tai. Tiesiog tų žmonių (apie kuriuos rašiau) toks požiūris, kad nėra ko tuos rūbus skalbt, nes seniūnija/kaimynai/valstybė parūpi…
bet is kur tu garantuota kad tuo paciu vienu sugebesi pasirupint visada, viska jam suteiksi ir doru zmogum uzaugysi? su tokiu poziuriu jei auklesi, tai nzn ka tu cia uzauginsi. nusispjauk, jei ne tu, tavo vaikas gal kazkada pagalbos prasys. isvis maniau tikrai laikas pabaigt sitas diskucijas, cia visiskai ne i tema. jusu nuomone aiski, issakyta jau 100 kartu ir kiek matau jau nlb kam idomi
Lotus parašė:
o tu zinojai kad 100% apsaugo tik neprisileist vyro arti?
Aš žinojau
Bet pasikartosiu - vienas netyčiukas dažnam pasitaiko, na antras, bet jau trečio, ketvirto ir t.t. netyčiukais vadinti negalima
Na o jeigu ji yra TOOOKIA vaisinga kad prieš jos vaisingumą visos priemonės bejėgės, tokiu atveju, jos situacijoje tikrai būtų protingiausia nebeprisileisti vyro...
1 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai