Mary.S parašė:
Šitą info aš radau beskaitydama apie CP, su tuo ir medikai sutinka. O tas, kurį paminėjai, išvis nevertas diskusijos. Cezario pradavėjas...
Daktaru nuomone ir skiepai VISIEMS be isimciu gerai.
Mary.S parašė:
Šitą info aš radau beskaitydama apie CP, su tuo ir medikai sutinka. O tas, kurį paminėjai, išvis nevertas diskusijos. Cezario pradavėjas...
Daktaru nuomone ir skiepai VISIEMS be isimciu gerai.
Sveikos mamules
Grisiu prie to CP ir atsilikimo,nes vakar tiek prisizvengiau su sese. Zodziu sedim abi lauke prie kavos staliuko, kojom maskatuojam, saulyte sviecia. As gyvenu kotedze, tai mes galiniam kieme,o jos dukra beveik 5 metu ir sunus 17metu, uzsiieme uz kiemo ribu lekstes svaidimu mano suniui. Na as jai pasakoju, kaip vaikai atsilike po cp buna, o jos abu gime cp pagalba. Ji ir sako:" jooo ypac vyresnelis is savo laidos geriausiai mokykla baiges, tai konkreciai atsilupes." Ant tu zodziu mazoji ibegineja i kiema ir kai dejos visu svoriu i vartu "stakta" (nezinau kaip pavadint), na zinot,kai nepataikai tiksliai ten kur norejai...
sesuo: " Nu ok, su sita gal ir ne viskas tvarkoj".
O jau zvengem iki asaru abi.
Apie gabumus... Nu jo, mamos labai megsta girtis ,kokie ju vaikai protingi, o realiai nieko nesiskiria nuo kitu vaiku
Man tai labiausiai gaila tu, kurie kala,kala ir vis tiek pazymis nieko nesiskyria nuo nekalanciu. As pvz buvau ziauri mokine, 12 klasej is vis kaip jaunas menulis pasirodydavau mokykloje, o vidurkis visada 9 + buvo
Mokiausi tik anglu kalba,nes mokytoja labai vredna buvo. Dar va, kai mokiausi muzikos mokykloje, man taip buvo nemalonu del tu priverstiniu mokinuku, kuriu tevai privercia eiti i muzikalke, nes ale prestizas , kad vaikas groja te kokiu pianinu. O geriausia, tai varianta esu maciusi, kai dukra tevai leido i mokykla,kurioje sustiprinta muzika, dar baisiau negu muzikalke lankyt, o kai baige dvylika liepe stot i mikro chemija. Tai isivaizduokit, kaip jai solfedis padejo chemija mokintis. Zodziu, is to didelio noro uzauginti geniju, daznai tevai labai suklysta.
fenix parašė:
Taigi blin - būtų buvęs mano vaikas NASA mokslininkas. Jau pilve skafandrą matavosi. Ir įsivaizduojat koks nusivylimas - pyst išlupo per viršų - teks kanalizacijas …
Nu as, tai galvoju, kad mano galetu buti prima balerina,nes ziauriai gerai ant pusles soka, bet kadangi zada CP, tai geriausiu atvejo GO GO soks
NemokuMegzti parašė:
o kai baige dvylika liepe stot i mikro chemija. Tai isivaizduokit, kaip jai solfedis padejo chemija mokintis. Zodziu, is to didelio noro uzauginti geniju, daznai te…
LIEPĖ STOT? Oh kukuruku, kaip nepasisekė panelei su tėvais
Kiba cezariais abu pagimdyti
NemokuMegzti parašė:
Sveikos mamules![]()
Grisiu prie to CP ir atsilikimo,nes vakar tiek prisizvengiau su sese. Zodziu sedim…
nu motka kai pasakys...
Mano sūnaus pirmi žodžiai buvo " du gaidžiai " nes vis eikėlarštį apie du gaidelius sakydavau. O mieste pamatęs policininkus rėkdavo " mama mentai " siaubas neturėjau kur akių dėti , o namie sakydavo " pareigūnai ". Nesuprantu kaip jam jam ten atrodydavo.
Dukra išmokinau skaityti 5 metų , tai draugas darželyje liepė " putė " parašyti, tai patikės kad moka rašyti , tai gavo nuo auklėtojų velnių , nes tuo metu iš švietimo bobų buvo susirinkę.
O mokslai tai silpnai , už tai sūnaus nemokinau anksčiau .
O apie kolą. Tai medelius nuo amarų purškiau, nudvėsė zarazos
kabinetuke parašė:
Mano sūnaus pirmi žodžiai buvo " du gaidžiai " nes vis eikėlarštį apie du gaidelius sakydavau. O mieste pamatęs policininkus rėkdavo " mama mentai " siaubas neturė…
As sakydavau,kad kai uzaugsiu busiu "polickiene"...
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai