2014.11.17 19:20 (prieš 11 m.)
Nu ir vel isvartyta kaip kam patogiau,nesiprausia,patalynes nekeicia...jo prausiuosi per metines sventes ir gimtadieni,o patalyne keiciu pries naujus metus
as mazyli pasiguldau pas save kai vyras iseina i darba kartais,bet jus supraskit vaikas auga,pas mane jis vartosi kaip koldunelis,vien jo lovelej kiek foto turiu kaip jis miega,o kai pasiguldau pas save as nemiegu,nes saugau mazyli,mano lova auksta,ir nepristumta prie sienos,kadangi lubos vienoj pusej suzemintos,o kitoj jo lovele salia manes.. o guldytis tarp vyro ir saves,nu sorry bet neesu tokia jau karve,kad istrenkciau jy i kita kambari miegoti ant sofu ar liepciau ciuzini prisipusti... jeigu maitinciau gal butu kitaip,bet deja,kadangu nemaitinu vaikutis mano miega savo lovelej,o ir ismiega iki paryciu,o jeigu ir pabunda man nera sunku atsikelti ir uzkloti jy ar paglostyti... todel vadinkit kaip norit,uzsispyrusia ozka ar asilu kalnu,bet tiesiog as tokios nuomones. Sakau nezinau kaip bus kai kazkada bus antras maziukas ir kai maitinsiu jy ar ja. Tada ir miegosim kartu.