Aguona123 parašė:
O sirdute jau mato?
Pagal echo foto tai tik puslyte matos
Aguona123 parašė:
O sirdute jau mato?
Vichy parašė:
Puiki pradzia!
lauksime tolesniu naujienu
virsukalne parašė:
Puiki pradzia!lauksime tolesniu naujienu
![]()
Oi cia ne pas mane, mergaite ikele foto kelios zinutes atgal. As pas gydytoja tik sausio gale eisiu
Vichy parašė:
Būtent tai mane ir neramina. Nes tikėjausi širdutę pamatyti. Todėl nuėjau HCG pasidaryti. Jei pūslytė būtų tuščia ar būtų toks aukštas HCG? nes pagal hcg 19218 ne 4 sav turėtų būti o daugiau.
pupa999 parašė:
Būtent tai mane ir neramina. Nes tikėjausi širdutę pamatyti. Todėl nuėjau HCG pasidaryti. Jei pūslytė būtų tuščia ar būtų toks aukštas HCG? nes pagal hcg 19218 ne 4…
Hcg tikrai aukstas, idomiai cia. Kada dabar sake ateiti gydytoja? Gal ov veliau jum buvo?
pupa999 parašė:
Būtent tai mane ir neramina. Nes tikėjausi širdutę pamatyti. Todėl nuėjau HCG pasidaryti. Jei pūslytė būtų tuščia ar būtų toks aukštas HCG? nes pagal hcg 19218 ne 4…
Prie tokiu skaiciu, turi girdetis sirdele
Nusiraminkite
buvau pas gydytoja kai buvo 7 sav, hcg buvo aukstas ir ale sirdute turejo jau plakt, bet neplake
po 2 sav kai atejau antram patikrinimui, gine perspejo, kad gali buti nesivystantis, nes sirdute jau turejo plakt. Bet antras echo parode, kad viskas ok. Esu sakius ne karta, kad teorija nuo praktikos gali skirtis ;) Sekmes jums!
17 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai