Pukotuke parašė:
Mum jau 11 ciklas, tai nelabai jau i kasytes ziurim, svarbu kad tik uzkibtu ir issilaikytu![]()
Pritariu, kad tik stipriai įsikibtų ☺️
Pukotuke parašė:
Mum jau 11 ciklas, tai nelabai jau i kasytes ziurim, svarbu kad tik uzkibtu ir issilaikytu![]()
Pritariu, kad tik stipriai įsikibtų ☺️
Sveikos,aš irgi pražiūrėjau grupe, o ten mamyčiu su pilvukais labai pagausėjo. Pasidalinkit savo istorijom ,kaip pavyko pastoti? Kiek dienų iki ov? Gal ką naudojot? Pasidalinkit savo istorijom . Ir tos mamytės kurios jau žinote lyti papasakokit ar pasitvirtino mergaitė,o gal nebegaudėt prieš ov o vistiek lauketės mergytės.
Papasakosiu ir aš savo istorija. Šioje grupėja esu senbuvė 1m. 10mėn.planavom savo leliuka . Vis gaudžiau 3-4d.iki ov nesisekė ov vis nusikėldavo ,gaudavos per toli ,bijodavau artinti. Paskui jau 2-3d.iki ov ir vėl nesisekė gavos ir 1,5d.iki ov ,bet nekibo. Ov sekiau visą tą laiką su testukais. Taip ir keliavo mano planas pastoti bent 2d.iki ov. O šį mėnesi gavos taip mylejomės kas 3d.ir gavos jog buvo vakare myliukas ir kitos dienos vakar buvo ovulecijos testuko pikas ir ov įvyko per 24-72val. Po piko tai kiek gavos tikslei nežinau bet manau 1,5d.iki ov tai tikrai. Nu panašiai 1,5-2d. Su temp.nesekiau,bet buvo keistai po piko praėjus 2,5 dienom. Visas tas dienas buvo man labai šalta ,bet ta diena tai labai šalta ir po pietų tokia karščio banga atrodo temp.pakilo žandai užkaito tik. Ir baigėsi šalčiai. Tai nesupratau galvoju gal tada tik po 2,5d.po piko ir įvyko ov man. Nežinau tai būtu gal po piko 2,5d. Iki piko 1d.tai jei taip būtu 3,5d.iki ov. Ir istorijos pabaigoi vakar pamačiau nt vaiduokliuka
o šiandiena ryškų vaiduokli
. Mm turėtu būti pirmadienį -antradienį . Tai nemanau,kad jos ateis ,bet ta diena dar pasikartosiu nt. Ir butinai mergaitės pranešiu ką pavyko mum pagauti.
Mums tai metus laiko nesigavo pastoti, vis kabinosi ir pabegdavo, tai norejosi kd is viso dar vaikelio pavyktu susilaukti, nes ir vyro sperma pasilpus, tai jau nebetaikem labai, sikart gavosi 1 d iki ovuliacijos, tai mergaite nebent per stebukla pavyko, tikiuosi po 2 sav.genetike pasakys ☺️
Bandele parašė:
Labas, mes jau nebegaudem, bet taip gavos, kad 2d iki ov myliukas paskutinis, bet dar nezinom kas pilvelyje gyvena. Kai zinosiu pasidalinsiu butinai☺️
Ir aš panašei 🥰 labai laukiu tavo ir pukotukės žiniu ,labai už jus merginos laikiau kumščius,kad pavyktų
ir labai džiaugiuosi ,kad ir aš prisijungiau į gretas. Mes čia kelios ir bebuvom iš senbuvių be pilvuku. Dar viena tuoi prisijunk prie mergytes gaudimo tai labai lauksiu😍
Mes 10men gaudem, pavasari biski pasisaugodami del coronos, bet ziuriu poto ner galo su ta corona, tai nusispjoviau. Gaudem irgi ir 4d iki ov ir vis artinau, bet vis nekibom, galvoju nu ir dzin, pradejau ir bkt matuot, tai pastojimo men pradzioj sapnavau, kad skana daro 12sav ir sako mergyte, as ar jus rimtai, dave foto ir isejau. Po 2sav sapnavau, kas daraus nt gal.koki 10 skirtingu ir visi teigiami, o po geros savaites jau tikrai nt buvo teigiamas☺️ neseniai tik mamai ir sesems pranesiau, tai mama sako zinojau, kad bus, tik nebuvau tikra pas tave ar pas vyresne sese tavo, nes apie naujuosius ji sapnavo mano a.a. teva ir a.a broli ir jie bande sapne pasakyt apie leliuka, sako ir maciau mergyte. Vyras neseniai sapnavo irgi, kad kazkas klausia tai kas gime, o jis sako taigi mergaite, mes seniai zinojom, kad bus mergaite. Na tai belieka tiketis, kad sapnai issipildytu.😀 Labiausiai vilties teikia mamos sapnas, nes mirusieji nemeluoja juk☺️🥰🤞
30kristina30 parašė:
Ir aš panašei 🥰 labai laukiu tavo ir pukotukės žiniu ,labai už jus merginos laikiau kumščius,kad pavyktųir labai džiaugiuosi ,kad ir aš prisijungiau į gret…
Ateik i antro pusmecio leliuku grupe uzdara, as sukurus esu, matysim kaip augam☺️
Bandele parašė:
Mes 10men gaudem, pavasari biski pasisaugodami del coronos, bet ziuriu poto ner galo su ta corona, tai nusispjoviau. Gaudem irgi ir 4d iki ov ir vis artinau, bet vi…
Tai kaip as suprantu 2 paros pries ovuliac? Nes skaiceu kad spermatozoidai guvuoja tik 48 valandas
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai