Vikirem parašė:
Man drauge sake,kad 30-40e tai truputi ir nusigandau uz ka tokios kainos
Cia gal Vilniaus kainas pasake
ten ir po 100€ yra palatu
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaVikirem parašė:
Cia gal Vilniaus kainas pasake
ten ir po 100€ yra palatu
Vikirem parašė:
Cia gal uz visa laika, jei prabuni 3 paras mokamoj seimyninej, tai ir susimoki apie 35€
aidinute parašė:
Tai operuodavo skirtingi gydytojai, kokie ispuldavo tuo metu dirbti taip ?
P.s. Čia Irutei skirta, kažkaip keistai pasicitavo man..
jurbra parašė:
IruteL, man irgi įdomu pas ką cp turėjot? Manęs irgi laukia planinis, prieš tai pas Gerulskytę turėjau. Tik geriausi atsiliepimai![]()
1 - Neverauskienė ir Janušas, 2 - Kiseliova, 3 - Juknevičienė, 4 - Gerulskytė ir Rauba (2 ir 3 asistuojančių nepamenu, bet visad dviese operuoja). Guldant į patologinį, klausia, kokį gydytoją renkiesi, tai tas ir būna pagrindinis darant CP
Skundų neturiu
IruteL parašė:
1 - Neverauskienė ir Janušas, 2 - Kiseliova, 3 - Juknevičienė, 4 - Gerulskytė ir Rauba (2 ir 3 asistuojančių nepamenu, bet visad dviese operuoja). Guldant į patolog…
Gal kvailas klausimas , bet sakykit, ar pjūvį vis toj pačioj vietoj daro?
randukas neisdidejo per kelis kartus ?
aidinute parašė:
Gal kvailas klausimas , bet sakykit, ar pjūvį vis toj pačioj vietoj daro?randukas neisdidejo per kelis kartus ?
![]()
man toj pačioj vietoj. net nepasakyčiau, kad 2 CP turėjau
IruteL parašė:
1 - Neverauskienė ir Janušas, 2 - Kiseliova, 3 - Juknevičienė, 4 - Gerulskytė ir Rauba (2 ir 3 asistuojančių nepamenu, bet visad dviese operuoja). Guldant į patolog…
Ačiū
aidinute parašė:
Gal kvailas klausimas , bet sakykit, ar pjūvį vis toj pačioj vietoj daro?randukas neisdidejo per kelis kartus ?
![]()
Toj pačioj vietoj, neišdidėjo, viskas taip pat
Sveikos mamytes, gal kurios esate lanke GN paskaiteles? www.kul.lt/lt/naujienos/paskaitos-nesciosioms
Ar patiko? Ir gal zinote ar kiekviena treciadieni vyksta ar vienakart i men ir viskas?
Sveikos mamytės. Gal klausimėlis ir nelabai į temą ,bet labai rūpimas
kuriai kirpo tarpvietę gimdymo metu ar buvo suleisti nuskausminamieji? Kiek domėjaus tai šiai procedūrai yra naudojama nejautra į tą vietą kur planuojamas kirpimas. Pasidalinkite savo patirtimi
baisiausias man dalykas - kirpimas. Nes draugė gimdė Šiauliuose ir kirpo be jokios nejautros tai sakė žviegė ant visos ligoninės :/
penkiastyge5 parašė:
Sveikos mamytės. Gal klausimėlis ir nelabai į temą ,bet labai rūpimaskuriai kirpo tarpvietę gimdymo metu ar buvo suleisti nuskausminamieji? Kiek domėjaus tai ši…
Jeigu gerai pamenu tai nieko nesuleido
bet tikrai nezviegiau, nes saremiu skausmai buvo stipresni
siuvant tikrai suleidzia.
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai