whirl parašė:
Sveikos, gal žinote ir galite pasakyti kokios šiuo metu privačios palatos kainos
11,58€.
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, Klaipėdawhirl parašė:
Sveikos, gal žinote ir galite pasakyti kokios šiuo metu privačios palatos kainos
11,58€.
penkiastyge5 parašė:
Sveikos mamytės. Gal klausimėlis ir nelabai į temą ,bet labai rūpimaskuriai kirpo tarpvietę gimdymo metu ar buvo suleisti nuskausminamieji? Kiek domėjaus tai ši…
Man pries daug metu kai kirpo tai suleido vaistus ir nesijaute nieko
Terax parašė:
O gal zinote kur butu galima Klaipedoje isigyti geru pampiu, pvz. parvestiniu?
Skelbiu.lt daug yra
whirl parašė:
Sakykit ar sudėtinga gauti privačią palatą, ar visad būna laisvų, kaip ją reikia užsisakyti?
akuseres, bent jau man pakliuvo tikrai puikios (pirma karta Danute, antra - Žaneta), pats personalas malonus ir paslaugus po gimdybinizm. i akis nelenda, bet iskvietus su mygtuku visada labai greit sureaguodavo ir maliniai bendravo. mokamos palatos bent jau mums nepavyko gauti nei pries tris metus, nei pries tris disnas
kiek supratau reikia su kazkuo ten jau individualiai tartis, arba jei gimdot pas kazkoki gydytoja - jau automatiskai gydytojas susitaria... nezinau. mes niekam nieko nemokejome, taciau ir gimdyviu pilna buvo....
O mums nepasirodė sunku gauti šeimyninę palatą. Netgi, patologiniame paprašius personalo, sutiko paprastą palatą pervadinti į šeimyninę ir leido pasilikti vyrui. O pogimdyviniame skyriuje irgi greitai gavom. Vyras nuėjo 8val. ryto į tą skyrių, pasakė, kad laisvų nėra, mes buvom 6 eilėje. Po gimdymo - nuėjęs 13val. jau sužinojo, kad atsilaisvino
su niekuom nieko nesitarėm ir niekam nieko nemokėjom
Terax parašė:
O gal zinote kur butu galima Klaipedoje isigyti geru pampiu, pvz. parvestiniu?
Aš turiu pardavimui norvegisku pampersu, per daug uzsipirkom, jau ne viena mamyte pirko ir tikrai tiko kaip ir mano dukrytei.
Leila111 parašė:
Aš turiu pardavimui norvegisku pampersu, per daug uzsipirkom, jau ne viena mamyte pirko ir tikrai tiko kaip ir mano dukrytei.
Kokios firmos?
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai